2018. július 09.
Hatékony és rugalmas fémmegmunkálás CNC lézervágással

Sokszor megtörtént már Önnel is, hogy szüksége lett volna egy lemezre egyedi tervezéssel és méretekkel és sehogy se tudta beszerezni. Megmutatjuk a megoldást!

[wp_ad_camp_1]

CNC lézervágás által éppen akkora és olyan lemezt vághatunk ki, amilyenre szükségünk lehet. A CNC lézervágás, mint szolgáltatás nagyon sok előnnyel rendelkeznek. A Hertelendi művek egy pont erre alkalmas vállalkozás, akik rövid átfutási idővel, számítógépes tervezéssel és szintén számítógép által vezérelt lézer segítségével, nagy vágási sebességgel készítik el a megrendelt termékeket. A CNC lézervágás nagyon nagy előnyére szól, hogy hajszálpontos vágást biztosít és egyben minimális vágásrést hagy maga után. A vágás kis rádiuszok, illetve a nagyenergiájú lézerfény pontossága által történik. Olyan kiváló minőséggel rendelkező vágott felületeket érhetünk el, melyek után nem kell további utómunkákat végeznünk. A CNC lézervágás során olyan szabadságot kapunk az alkatrészek gyártásában, melyről eddig még csak álmodni sem mertünk.

A lézervágásnál a bonyolult formák mellett, a méretpontosság és az alakhűség is alapvető fontosságú. A Hertelendi művek MAZAK OPTIFLEX FIBER II. CNC lézervágó berendezésekkel rendelkeznek, melyek 4 kW teljesítményűek. Továbbá jellemző rájuk, hogy váltóasztalos kivitelű és 2×4 méter munkaterülettel rendelkeznek. Ez által biztosítják a tökéletesen megtervezett és kivitelezett végterméket. A fiber technológiának köszönhetően, olyan lemezek vágását is biztosítják, melyek CO2 lézerrel nem lenének kivitelezhetőek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel bennünket a www.plasmatech.hu oldalára kattintva. A weboldalunkon akár online árajánlatot is kérhet, vagy érdeklődhet a +36 96 410 216-os telefonszámon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs