2018. október 03.
Hallott már a Forráscentrum Kft-ről?

A forrascentrum.hu oldalon keresztül előrébb juthat egy vállalkozás ahhoz, hogy megfeleljen egy EU pályázatnak. Ingyenes, díjmentes pályázatfigyelés és sikerdíjas pályázat készítés érhető el a forráscentrumnál. Az ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatás megrendeléséhez csupán a telefonszámunkat kell megadni és a cég munkatársa fel is veszi velünk a kapcsolatot. Kockázati tőkéről, pályázati lehetőségekről és hitel lehetőségekről küldenek ingyenes hírlevelet havi egy alkalommal. A hírlevél text formátumban érkezik és a szükséges információk linkjére kattintva azonnal tájékozódhatunk a bennünket érdeklő kérdésekről.

[wp_ad_camp_1]

Egy pályázat elkészítése első látásra könnyű feladatnak tűnik mégsem az. A pályázati források ingyen pénzek ezért ezt egyetlen vállalkozásnak sem érdemes kihagynia. Az uniós támogatások hátránya azonban, hogy nem mindig akkor történik meg a pályázatok kiírása, amikor arra egy vállalkozásnak szüksége van, így érdemes igazodni a pályázati kiírásokhoz. Az összes céges projektet ezekhez kell igazítani és a vállalkozás sokkal piacképesebbé válhat. Minden pályázathoz tartozik egy utófinanszírozás, amely némi tőkét igényel a vállalkozásoktól, de a forráscentrum ezek megszerzésében is tud segítséget nyújtani. Az irányító hatóságok sorra írják ki a különféle pályázatokat, ezért ezekről érdemes mindig időben értesülni. Ha céges szinten erre nincsen megfelelő szakképzett munkatárs, akkor a pályázatírási és pályázatfigyelési munka akár azonnal megrendelhető.

A szakképzett pályázatírók komplex ismerettel rendelkeznek, amely elengedhetetlen egy sikeres pályázat benyújtásához. Kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok és alapítványok is élhetnek a pályázati lehetőségekkel. Az egyes kiírásokra sokszor több ezer pályázatot is benyújtanak, így nagyon oda kell figyelni arra, hogy a vállalkozás pályázatával kapcsolatban minden rendben legyen. A pályázatíró már a megfelelő pályázat kiválasztásában is segítséget tud nyújtani, amely nagy valószínűséggel sikert arat. A költségvetéssel és gazdálkodással összefüggő adatoknak minden esetben pontosnak kell lenniük, hogy a tenderen benyújtott pályázatot pozitívan bírálják el. Mindig olyan pályázatot kell kiválasztani ahol a legnagyobb az esély a győzelemre, hiszen a felesleges munkának semmi értelme nincsen.

Forrás: forrascentrum.hu


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs