2013. november 06.
Haja miatt se aggódjon idén ősszel

Az év legszínesebb időszaka éppen beköszöntött, és nemsokára az időjárás is megmutatja szeszélyes oldalát. Az utcán sétálva az emberek fejét sapkák, kalapok és különböző fejfedők takarják. Ez viszont a hajnak nem tesz jót. És a hideg, szeles idő közeledtével hajunk még inkább igénybe lesz véve. A sapkák alatt olyan érzésünk lehet, mint amilyen az utolsó őszi fűszálaknak a hó alatt. A haj elveszíti rugalmasságát, lelapul, unalmassá válik. Pedig a farsangi szezon közeledtével biztos sokan elgondolkodnak, hogy bálba menni szép frizurával érdemes. Addig viszont sokan a sapkát sem merik levenni. De ugye van megoldás?

Természetesen. Szeretnénk Önnek egy nagyon hasznos kiegészítőt ajánlani, a felcsatolható póttincseket és frufrut. Használatuk nagyon egyszerű, mintha csak egy csatot tűzne be a hajába, az eredmény azonban magáért beszél. Akik úgy gondolják, hogy ezek a kiegészítők nem természetesek, esetleg veszélyesek, azoknak szeretnénk elmondani, hogy ez nem igaz. A feltűzhető póttincsek kétféle anyagból készülnek, az egészségre vagy hajára nem veszélyesek, haját nem károsítják.

Ha Ön úgy dönt, hogy kipróbálja a feltűzhető póttincseket, kétféléből választhat. Vannak, amelyek 100 %-ban emberi hajból készülnek és vannak, amelyek műhajból készülnek. Bármelyiket válassza is, gyorsan és egyszerűen dúsíthatja velük haját. A 100 %-ban emberi hajból készült póthaj ugyanúgy tudja mosni és szárítani, mint saját haját, szemben a szintetikus póttincsekkel. A szintetikus póttincsek előnye pedig az, hogy kevésbé terheli meg pénztárcáját és kevesebb törődést is igényel. Ha szeretné kipróbálni ezen kiegészítőket, kérem, keresse fel weboldalunkat, a Happyhairshop.hu-t, ahol ezeket a kiegészítőket saját fényképén próbálhatja ki.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs