2013. január 11.
Ha Eger, ha szállás, akkor Senator-Ház

Ha Ön is úgy döntött, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek, szeretne pár napot békésen eltölteni, szeretné kipihenni a hétköznapok fáradalmait, elakarja felejteni a munkahelyi stresszt, akkor erre Eger a legjobb megoldást tudja biztosítani, ugyanis gazdag történelmi értékekben és szórakozási lehetőségek, kulturális programok sokaságát is egyaránt megadja.

[wp_ad_camp_1]

A szállások terén az Eger hotel verhetetlen, hiszen számtalan olyan előnnyel rendelkezik, amivel társai előtt jár. A nagyszerű és Európa szerte is felettébb népszerű egri hotelek egyik igazi kiválósága a Senator-Ház remek választást jelent mindazok számára, akik szeretné a várost igazi valójában megismerni, ugyanis az épület egy 300 éves barokk létesítmény, ami a híres Egri Vár falai mellé épült. Mivel a szálloda Eger így a központban van, azaz a csodálatos Dobó téren helyezkedik el, így tulajdonképpen minden olyan épülethez közel van, mint például a Líceum, a Bazilika, a Minaret, a Bitskey uszoda és még sorolhatnánk. Az általunk biztosított szállás Egertől láthatóan csupán csak perces séta kell és minden lényeges helyhez eljuthat.

Természetesen a XVII. századi épület nem csak kívülről mutatós és érdekes, de belülről is kifejezetten lenyűgöző, a barokk stílus igazán magával ragadó és elröpíti a vendégeket egy békés, nyugodt környezetbe.

Az Eger hotel tizenegy szobája kifejezetten tágas, modern és kényelmes bútorokkal van berendezve, valamint minden olyan eszközt tartalmaz ami csak számít a korszerű embereknek, így többek között biztosítani tudjuk a folyamatos internetet elérhetőséget, a telefont, a mini bárt, a légkondicionálót és így tovább.

Számunkra vendégeink elégedettsége a legfőbb cél, így barátságos és hatékony kiszolgálás várja Önt is és minden igényt kielégítő szolgáltatások. Forduljon hozzánk bizalommal és pihenjen pár napot az elképesztően csodálatos és sokoldalú szállás Egerben!

Forrás: Egri Hotelek


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs