2013. szeptember 21.
Ha a gyors és hatékony duguláselhárítás a cél, mi várjuk!

Cégünk több, mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a duguláselhárítás terén, melyet gépi spirálos módszerrel és magasnyomásos csőtisztítással, valamint nagy tapasztalattal, lelkiismeretes munkával végez mindig a megrendelő igényeihez igazodva. A lefolyo.hu internetes portálon megismerheti szolgáltatásainkat, azok sokoldalúságát és a duguláselhárítás témaköréhez tartozó minden fontos információt.

[wp_ad_camp_1]

A lefolyo.hu portálon megismert szolgáltatásaink alapján látni fogja, hogy ha a dugulási probléma kialakult és szakszerű, precíz, illetve higiénikus megoldásra van szüksége, akkor a duguláselhárítás érdekében a legjobb megoldás, ha azonnal professzionális csapatunkat hívja. Amennyiben mellettünk dönt nem csak megoldjuk a gondot, hanem a tevékenység elvégzése után a megrendelő részére szakmai jó tanácsokat is adunk az egész lefolyórendszerrel kapcsolatban annak érdekében, hogy legközelebb elkerülhető legyen a kellemetlen dugulás.

Tudjuk jól milyen kellemetlen a dugulás, különösen ha még vendégeket is vár, de természetesen sohasem jön jól például egy eldugult toalett. Cégünk, melyet a lefolyo.hu weboldalon megismerhet éppen ezért magánszemélyek, cégek és mindenféle egyéb intézmény számára azonnali segítséget tud nyújtani, ha a duguláselhárítás a cél, Budapesten és annak környékén, méghozzá a nap 24 órájában, illetve az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is.

Ami miatt a leginkább tökéletes választást biztosítjuk megbízóink számára az a tapasztalat és a szakértelem, a lelkiismeretes és precíz munka mellett az, hogy általunk a duguláselhárítás és a lefolyócsövek tisztítása falbontás nélkül is megoldható. Ez annak köszönhető, hogy professzionális gépekkel dolgozunk, melyeket egy nem megfelelőképp felkészült mester vagy egy hozzá nem értő, magát szakembernek nevező egyén már nem tud biztosítani. Mi biztosak vagyunk abban, hogy profi munkát nyújtunk, ezért szakaszonként garanciát vállalunk, igény és lehetőség szerint pedig csőkamerázás ellenőrzést is biztosítunk.

Amikor bajt, illetve dugulást észlel csak telefonálnia kell, vagy jeleznie a problémát a lefolyo.hu portálon és már állunk is rendelkezésére a duguláselhárítás érdekében! Persze érdemes minden esetben a lehető legpontosabban körülírnia az esetet, hogy a helyzetfelmérés első körvonalai kirajzolódjanak a mesterek előtt. A helyszínre érkezésünkkor persze alaposan felmérjük a dugulást, és azt, hogy az milyen eljárással szüntethető meg a leggyorsabban, milyen gépek használatát kell igénybe venni a hatékony munkavégzéshez.

Az általunk végzett munkát garanciálisan végezzük, tehát ezzel is nyomatékosítva azt, hogy felelősséget vállalunk az általunk elvégzett munka minőségéért, annak színvonaláért. A duguláselhárítás falbontás nélkül is megoldható, így csapatunk kizárólag falbontás nélkül végezi el a munkát, hogy ezáltal ne okozzon gondot a hátramaradó törmelék a megrendelőnek. Mivel a fal sérüléseit és a további munkálatokat elkerüljük, így ha mellettünk dönt még spórolhat is, hiszen nem kell egy újabb mestert fizetnie a kőműves munka miatt, amikor a munka falbontás nélkül is megoldható.

Nem mindig az erős vegyszerek jelentik a megoldást, nem segít mindig egy – két házi praktika, van amikor a baj nagyobb. A duguláselhárítást ilyen esetben mindig bízza tapasztalt és képzett szakemberre, aki a megfelelő szerszámok és a kellő tudás birtokában gyorsan segít és megszüntetni a legdurvább dugulást is. Forduljon hozzánk bizalommal és máris készséggel állunk rendelkezésére legyen az egy ünnepnap vagy akár egy késő éjjeli óra!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs