2015. március 23.
Gáz hibaelhárítás gyorsan és könnyedén

Sokan kedvelik Magyarországon a gázfűtést, mert segítségével kellemes, meleg környezetet tudunk teremteni otthonunkban a hideg téli hónapokban. Emellett a gáz biztosítja az állandó meleg víz-ellátást is. Ha meghibásodik a gázrendszer, vagy teljesen felmondja a szolgálatot, akkor mindössze pár perc alatt lehetőség van segítséget hívni, hogy elháríttassuk a veszélyt, amit a gáz okoz, ha nem megfelelően működik a gázrendszer, vagy valamelyik gázberendezés.

A gáz hibaelhárítás nem tűr halasztást, mert veszélyes, ezért azonnal szakembert kell hívni, amint érzékeltük a hibát. A futes-gazszereles.hu internetes oldalon ingyenes szaktanácsadást kérhet a gázkészülékekkel kapcsolatban, gyorsan és egyszerűen bejelentheti a meghibásodást akár e-mailben, akár telefonon.

Mivel az Euro Gáz Hungaria Kft. szakemberei állandóan készenlétben állnak, és várják az ügyfelek hívásait Budapest és Pest megye egész területéről, garantáltan a legrövidebb idő alatt hárítják el a meghibásodásokat, így gyorsan biztosítják az ügyfeleknek a kényelmes és biztonságos meleget otthonaikban. Ez a hideg tél közepén nagyon előnyös tud lenni.

Ha viszont minden előzetes óvintézkedést meg akar tenni még a tél és a rossz idő beköszönte előtt, akkor már az ősz elején ellenőriztesse le a gázkészülékeit, és a gázrendszerének megfelelő működését, így nagy eséllyel elkerülheti a téli meghibásodásokat. Ha mégis bekövetkezik a baj, akkor sem kell kétségbeesnie, mert a profi szakemberek gyorsan és tökéletesen elhárítják, valamint munkájukra garanciát is vállalnak.

Soha ne várjon a bejelentéssel, ha valamilyen meghibásodást, vagy rendellenes működést tapasztal gázkészülékei esetében, hiszen a legbiztonságosabb, ha minél előbb szakemberek kezébe kerül a megoldásra váró probléma. Ráadásul a bejelentést egy perc alatt megteheti a +3620/366-80-67-es telefonszámon, illetve a futes-gazszereles.hu honlapon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs