2017. március 25.
Fűtés és víz szerelése nagy tapasztalattal!

Bárkinél megeshet, hogy szüksége lehet a fűtési rendszerének javítására, melyre manapság már nehéz egy jó szakembert találni.

Fűtés és víz szerelése Budapesten, és egész Pest megye területén. A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező, EURO Gáz Hungaria Kft. kiváló helyismerettel és 3-10 év szerelői tapasztalattal bíró szakemberekkel rendelkezik. Cégünk vállalja gázkészülékek felülvizsgálatát, teljes szerelését és tisztítását. Ha például radiátort szeretne felszereltetni, vagy esetleg valamilyen problémát észlelt a kazán vagy a gáztűzhely működése közben, szüksége lesz egy kiváló szakemberre. Ilyen esetekben, hívjon bennünket mihamarabb. Ha egy teljes rendszert szeretne kialakítani, vagy felújítani, mi azt is vállaljuk és a lehető leghamarabb kiküldjük kollégáinkat. Minden víz és fűtés problémát hatékonyan és gyorsan megoldunk, és az elvégzett munkánkért garanciát vállalunk.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen árajánlatot, és munkatársaink segítségére lesznek, hogy együtt megtalálják a legjobb megoldást. Elmondják tanácsaikat és az ügyfeleink szabadon kiválaszthatják, hogy nekik mi lenne a legmegfelelőbb. Legyen akármilyen fűtési rendszer, vagy berendezés, alkatrészben, szerelésben számíthat ránk egész évben. Keressen bennünket telefonon a +36203668067-es telefonszámon, vagy írjon az info@futes-gazszereles.hu e-mail címre, és ha igényt tart rá, mi ingyenes visszahívjuk. Nálunk munkavégzés esetén se nincsenek kiszállítási költségek, a munkafelmérés és az árajánlat adás is teljesen díjmentes. Ügyeleti szolgálatunka a nap 24órájában elérheti. Vészhelyzet esetén 1órán belül kiérkezünk a helyszínre. Részletekért, áraink megtekintéséért és további elérhetőségekért, látogasson el a futes-gazszereles.hu weboldalra.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs