2018. augusztus 13.
Forma 1 újdonságok

A Forma 1-es futamokat világszerte több millióan nézik minden alkalommal, és a futamokra is rengeteg néző látogat ki, tehát az egyik legnépszerűbb sportágról van szó. A vezess.hu weboldalon bepillantást nyerhet a kulisszák mögé és megismerheti a legfontosabb híreket.

Forma 1 hírek és újdonságok olvashatóak a vezess.hu weboldalon, tehát érdemes benézni hozzánk, ha ön is mindent tudni szeretne ami a Forma 1-el kapcsolatos, hiszen weboldalunkon rengeteg részletet és információt tudhat meg a csapatokról, a pilótákról, a pályákról, a versenyekről, és természetesen a teljes versenynaptárat is megtekintheti, így előre megtervezheti a hétvégéit annak érdekében, hogy minden futamot láthasson. Weboldalunkon a Magyar Nagydíjról is rengeteg háttérinformációt és kulisszatitkot tudhat meg, és ha a jegyárak érdekelnék, akkor is jó helyen jár nálunk. A Forma 1-et hazánkban és külföldönis több százezren követik figyelemmel, ami nem is csoda, hiszen egy izgalmas és érdekes sportágról van szó, ami tele van versenyszellemmel és felejthetetlen élményekkel azok számára is, akik csak a képernyők mögül követik figyelemmel a versenyeket.

Weboldalunkon, a vezess.hu-n rengeteg érdekes hírt olvashat a Forma 1-ről, például azt, hogy Romain Grosjean helye még nem biztosított a Haasnál, míg csapattársának, Kevin Magnussennek már egyáltalán nem kell izgulnia a 2019-es év miatt. Romain Grosjean retteghet, hiszen rengetegen kapálóznak a helyéért és máris több utódjelöltről számoltak be. Grosjean nem teljesít túl fényesen az idei szezonban, sőt, bizonyítottan ez a valaha volt legrosszabb szezonja ami az eddgi futamokat illeti, hiszen rengetegszer hibázott, és nem volt túl szerencsés sem az elmúlt futamokon. Magnusen viszont egy megbízható és biztos pont a Haas Ferrari számára, így neki már biztos helye van a Haas-nál a következő szezonban is.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs