2017. december 01.
Fokozza csontjai egészségét mákolaj kúra alatt

A csontok egészsége nagyon fontos és a mákolaj kiváló hatással van a csontokra. Napjainkban már egyre inkább nő a mákolaj népszerűsége, hiszen amint már a fentiekben említettük, a mákmagok nagyon sok olyan értékes összetevőt tartalmaznak, amelyeknek nagy része a mákolajban van jelen.

[wp_ad_camp_1]

Fokozza csontjai egészségét mákolaj kúra alatt. Talán kevesen tudják, de a mákolaj egy igazi elixír, amely csodákra képes. A mákszemeket hidegen sajtolják és így készül a mákolaj. Ezalatt az eljárás alatt az olaj megőrzi természetes jellegét és semmilyen olyan anyagot nem tartalmaz, amely káros hatással lehet a szervezetre, mint például színezékeket vagy adalékanyagokat. Bár a mákot már évszázadok óta használják leginkább különféle ételek ízesítéséhez, azonban csak a tizenkilencedik században kezdtek kinyerni olajat a mákszemekből. A mákból készült olaj, amellett, hogy telítetlen zsírsavakban gazdag, nagy arányban tartalmaz kalciumot, amely a csontok számára elengedhetetlenül szükséges.

A tejallergiában szenvedő gyermekek számára nagy segítség, hiszen pótolja a tejben lévő kalciumot, így csontozatuk és fogazatuk egészségesen tud fejlődni. Vasban és magnéziumban is gazdag, emiatt a haj és a körmök egészségét is javítja. Mindezek mellett nyugtató hatással van az idegrendszerre, javítja a közérzetet, és csökkenti a stressz miatt kialakuló szorongást. A mákolajban úgynevezett bioaktív kötésben vannak jelen a vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, és ezért sokkal hatékonyabban beépülnek a szervezetbe. Látogasson el a www.makolaj.hu weboldalra, ahol rengeteg mindent megtudhat a mákolaj pozitív hatásairól és mákolajat is vásárolhat. Kérdés esetén hívja a 0036 70 7733 682-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@makolaj.hu e-mail címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs