2018. július 21.
Fogászat Győr városban: a legmodernebb felszereléssel

Sokan félnek a fogorvos látogatásától, amint ha megvallunk őszintén nem is egy kellemes dolog. Ám , ha azt szeretnénk, hogy szép egészséges legyen a mosolyunk, és szeretnénk elkerülni a komolyabb beavatkozásokat akkor érdemes rendszeresen látogatni a fogorvost.

[wp_ad_camp_1]

Fogászat Győr nagy szeretettel várja minden páciensét  a professzionális szinten felszerelt szakrendelőjébe. A szakrendelőnkben végzünk esztétikai és konzerváló fogászatot, továbbá fogpótlást és implantológia területén is nagy szaktudással rendelkező Dr. Deák Henrietta fogorvos várja a betegeket. A Dr. Deák Henrietta a tanulmányait 2001-ben fejezte, Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. A tanulmányait követen 18 év után nyitottam meg a szakrendelőt, amikor már úgy érezte, hogy kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt belföldön és külföldön is különféle tanfolyamokon vett részt, illetve részt vett a betegellátásban, hogy minél nagyobb tapasztalatot rendelkezzen, melyet a mai napig kamatoztat.

Ráadásul az elméleti fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetetett, a tanulmányai befejeztével is, hiszen több képzésen is részt vett. Elsősorban mindig arra törekedett, hogy teljes mértékben megfeleljen a folyamatosan fejlődő orvoslásnak és mindig a legújabb technikákat alkalmazza. Dr. Deák Henrietta nagyon fontosnak tarja betegek is lelkivilágának az ápolását is, melyről épp úgy gondoskodik, mint a rossz fogakról. Egy fogorvos célja, hogy meggyőzze a pácienst arról, hogy mindig a probléma megelőzésére kell törekedni. Nálunk a beteg rendelés mindig előre egyeztetett időpont alapján történik, így elkerülhetjük a hosszas várakozást. Elérhetőségeink: az info@colordent.hu e-mail címen, illetve a +36 30 6099 252-es telefonszámon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs