2017. július 05.
Fidget Spinner pörgettyű 2017

A Fidget pörgettyű rövid időn belül meghódította a világot. Manapság ezzel az egyszerű játékszerrel, nemcsak a boltok polcain találkozhatunk, de már szinte minden gyermek kezében láthatjuk pörögni.

Fidget Spinner pörgettyű 2017 legújabb sláger terméke, már a jatek-webaruhaz.hu oldal kínálatában is elérhető. Ez az egyszerűen használható játék, három éves kortól, fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló időtöltést adhat. A pörgettyűt a játékosnak az egyik kezében kell fogni, a két ujja közt, a másikkal pedig pörgetni. Aki elég ügyes, az már akár egy kézzel is tudja majd pörgetni és új trükköket találhat ki. A pörgettyű fonógépként oldja a stresszt. A játék csapágyat tartalmaz, mely pördítés után, nagy sebességgel, 3 percig forog. A mindennapi stressz ellen kiváló, hatása rendkívül nyugtató. Nagyon jó szórakozás lehet bárki számára. Mérete kicsi, így bárhová magunkkal vihetjük, könnyen elfér a zsebünkben is. Akárhol elővehetjük, és gyakorolhatunk vele. Ehhez a játékszerhez csak egy kis kézügyesség, illetve türelem kell, és akár egész nap szórakozhatunk vele.

A Fidget korongjai kivehetőek, cserélgethetjük, és mindennap új egyedi megjelenést varázsolhatunk neki. Kínálatunkban ez az új játék őrület nyolcféle színben elérhető. Látogassa meg weboldalunkat, böngésszen több ezer játék közt és találja meg a tökéleteset. Árukészletünk széles körű tartalmában megtalálhatóak társasjátékok, puzzle játékok, iskolai felszerelések és írószerek, kreatív játékok kicsiknek és nagyoknak, farsangi jelmezek, diavetítők és diafilmek, építőjátékok, beltéri és kültéri játékok. Rendelését rövid időn belül házhoz szállítjuk. Ha kérdése merülne fel a vásárlással kapcsolatban, kérje ügyfélszolgálatunk segítségét a +36706496396-os telefonszámon, vagy írjon az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs