2013. október 02.
Feltolásgátló a biztonságosabb redőny érdekében!

Az utólag is bármikor felszerelhető Alulux miniredőnyök képesek igazán hatékony védelmet nyújtani a betörésekkel szemben, ám emellett kiváló hőszigetelő képességüket is meg kell említeni, melynek köszönhetően alkalmazásukkal jelentős fűtési energia is megtakarítható. Ezen miniredőnyök profiljait úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják el felhúzott állapotban, avagy esztétikai szempontból rendkívül praktikusak.

[wp_ad_camp_1]

A számos előnyt, mint az árnyékolás, a hő- és hangszigetelés, valamint a porkizárás és biztonság, nyújtó, kívülre elhelyezhető, a felhúzott redőnyt tartó, alumíniumtokkal szerelhető Alulux miniredőnyök modern és régi épületekhez is egyaránt harmonikusan illeszthetőek. Az egyedi, adott méretre készülő elemek lehetővé teszik az Alulux miniredőnyök utólagos felszerelhetőségét szinte bármikor. Az alumíniumtok különféle változatban is rendelhető, így 20, 45 és 90 fokos RV tokok, illetve háromféle íves tok és vakolható rejtett tok is kérhető.

A remek redőnyök működtethetők hevederrel, tekerőkarral és villanymotorral. A villanymotoros meghajtás a legnépszerűbb, hiszen összeköthető például olyan időkapcsolóval, ami megfelelő időközönként automatikusan fel- és lehúzza a redőnyöket. A zavaró rovar- és szúnyoginváziókkal szembeni védekezésre az Alulux azt a megoldást találta ki, hogy egy külön felgördülő szúnyoghálót is beépített.

Az összes miniredőnyhöz alkalmazható bevezetőcsappal és acélretesszel ellátott Garant-Mini-Quick feltolásgátló zár használatával a miniredőnyök egyszerűen tehetők biztonsági redőnyökké is egyben. A zár felépítése igazán egyszerű. A lényeg a fedőborításhoz kapcsolódó poliamid hajtóka és a redőnypáncél felső lécében található acélcsap. A szerkezeten nincs sem beállítási, sem igazítási lehetőség.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs