2014. november 13.
Fedezze fel munka közben az óceánt egy óceánjáróval!

Amennyiben szeret utazni, mindig is szeretett volna világot látni, de erre eddig nem volt lehetősége, sőt jelenleg az a legnagyobb gondja, hogy munkája se nincs, akkor Önnek is irodánknál a helye. A Crew Agency által mesés, luxus óceánjáró hajókon tölthet be olyan állást, ami rendkívül magas kereseti lehetőséget biztosít. Persze van pár feltétel, és a munkát is bírni kell, de ha nem okoz gondot a hosszabb távollét, akkor itt az ideje, hogy próbára tegye magát.

A több munkakörben adott munkalehetőség a Silver Discoverer óceánjáró hajón várja! Jelenleg három pozícióba keresünk személyzetet. Ez a három állás a Commis de Cuisine, a bartender, valamint a service assistant. Egy olyan munka lehetőségről van szó, ami által egy teljesen új, rendhagyó óceánjáró hajón vállalhat munkát. A hajó különlegessége abban rejlik a luxus körülményeken és a hajó kis méretén túl, speciális kialakítással bír. Ezáltal a Csendes-óceán legelszigeteltebb pontjaira is eljuthat, olyan helyekre is, ahová a többi óceánjáróval nem.

A Silver Discoverer óceánjáró hajó hajófeneke üvegből készült, ami által a fedélzetről is látható, hogy mi rejlik a víz alatt. A hajós munka által tehát egyedülálló élményekben is részesülhet. Elvárások persze vannak, így kötelező a folyékony angol nyelvtudás minden munkakörben, a szakmai képesítés megléte, valamint öt csillagos szállodában, vagy hajón szerzett minimum két éves szakmai tapasztalat is. Adott ellenben a magas bérezés, a kiutazási költség, a nyolc hónapos szerződés, illetve a szállás és a teljes ellátás.

Ha úgy érzi, hogy megfelel a kritériumoknak, ha elnyerte tetszését valamelyik munkalehetőség a Silver Discoverer óceánjáró hajón, akkor itt az ideje, hogy tegyen céljai érdekében. Küldje el akár már ma fényképes önéletrajzát, hogy mihamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs