2014. október 07.
Fedezze fel az iPhone 6 világát!

Sokan rajonganak az iPhone készülékekért és várják épp ezért folyamatosan az újabbnál-újabb kiadásokat. Az iPhone 5 még le sem csengett igazán, de szeptember 9-én máris bemutatták a várva-várt iPhone 6-os készüléket, ami máris sokak kedvence lett. Számos újítást és érdekességet tartogat felhasználói számára, hiszen az Apple törekedett, hogy újra elvarázsolja az embereket. Az eddigiek alapján ez sikerült is nekik.

Az iPhone 6 esetében a legnagyobb újításnak a kijelző számít. A készülék megjelenésével ugyanis az Apple elkezdte követni a jelenlegi trendet. Ezzel feladta Steve Jobs eddigi harcát a kijelzőméretekkel. Az új kijelző, természetesen új nevet is kapott. Retin HD a pontos megnevezése. A bemutatóból az derült ki, hogy a színek még élénkebbek lettek az iPhone 6-nál, de még a betekintési szög is javult az Apple újonnan szabadalmaztatott eljárásainak következtében. Jelentős növekedés történt a pixelszámokat tekintve is. A nagyobbik modell esetében például 85 százalékos bővülést vehetünk észre.

Az iPhone 6 modellek emellett megkapták az új A8 típusjelű 64 bites processzort is. Ha hihetünk a bemutatónak, akkor ez 25 százalékkal nagyobb teljesítményt jelent, sőt így 50 százalékkal takarékosabb is lett elődjénél az új készülék. Amennyiben a takarékossághoz hozzávesszük még azt is, hogy mind a kettő iPhone 6 megnövekedett akkumulátor teljesítményt is ad, máris lehengerlő készülékre számíthatunk. Az ígéretek szerint az iPhone 6 az átlagos wifi böngészést 10 óráig bírja.

Ha szeretne még több információt kapni, az iPhone 6 készülékekről, esetleg már be is szerezte ezt a remek telefont, csak épp egy megbízható tokot keres számára, hogy azt megóvja a sérülésektől, az eséstől, és minden egyébtől, akkor keresse fel iPhone 6 tok webáruházunkat, mely készséggel áll rendelkezésére!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs