2016. április 21.
Favázas masszázságy rendelése

Egy masszázságynak fontos, hogy masszív legyen, jól bírja a terhelést, és használója megtalálja rajta a tökéletes kényelmet. Ha egy ágy mindezekkel rendelkezik, akkor egy masszőr már megfelelő munkát tud végezni.

Favázas masszázságy rendelés a www.amasar.hu oldalról, kedvező áron. Az Amasar kínálatában számos masszázsággyal ismerkedhet meg, melyek magas minőségellenőrzésen és folyamatos fejlesztéseken mennek keresztül. Nálunk több színben és méretben vásárolhat ágyakat. Kínálatunkban minden masszőr megtalálhatja a számára tökéletes masszázságyat és a munkájához szükséges egyéb kiegészítőket. Árukészletünk tartalmaz 2zónás-, 3zónás-, 4zónás- és terhes masszázságyakat, favázas és aluvázas kivitelben, valamint masszázs székeket, és egyéb kellékeket. Áraink kedvezőek, ágyaink minőségesek, így bármelyik termékünk mellett is dönt, biztosíthatjuk, hogy nem fogja megbánni a vásárlást.

Favázas masszázságyaink közül, ajánljuk az alacsony áron kapható 2zónás, 182x60cm-es ágyat, mely összecsukható, így bárhova könnyen magával viheti. Használata során lehetőség van több magasság beállítására. Nagy erősségű fémhuzallal van felszerelve, mely azért felel, hogy az ágy, mindig a legkiválóbb stabilitást tudja nyújtani. Az Eco-bőr felülete biztosítja a víz és olaj ellenállást, 4 gumi aljzatú lába és 2erős fogantyúja a könnyen kibontást és összecsukást. Termékeink közül, ez az ágy számít az egyik legkedveltebbnek vásárlóink körében, melyhez most hord táskát adunk ajándékban. Webáruházunkban kék, fekete, fehér és zöld színben is megvásárolható, ingyenes házhoz szállítással. Favázas masszázságy rendeléséért, áraink és teljes árukészletünk megtekintését megteheti honlapunkon. Ha bármilyen kérdése van, hívja a +36309330003-as telefonszámot, vagy írjon az info@amasar.hu e-mail címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs