2018. július 31.
Faliszéfek széles választéka a http://www.banktechsafe.hu/weboldalon

Manapság sajnos elég gyakrabban történnek betörések, rablások és ezért sokan vannak, akik megpróbálják minél biztonságosabb védelmi rendszerekkel felszerelni otthonukat, egy áruházat, céget stb.

[wp_ad_camp_1]

Faliszéfek a http://www.banktechsafe.hu/ weboldalon vásárolhatók meg. A Banktech Safe Kft. már több mint húsz éve a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. A vállalat az egykori Banktech Security-vel, az első magyar tulajdonú pénzszállító és pénzfeldolgozó vállalattal, közösen összegyűjtött biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalatot továbbfejlesztve az elmúlt években jelentős és dinamikus fejlődésnek indult. Hazánkban a Banktech Safe Kft. az egyik legnépszerűbb vállalat, amely hazai bankok, szakosított pénzintézetek, magánházak, irodák, otthonok technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, valamint kereskedelmi termékeket, beüzemelési-és szerviz-szolgáltatásokat. A nagyobb cégek, vállalatok mellett sokan vásárolnak széfeket, amikre az otthonukban tartanak igényt, a saját értékeik biztonsága miatt.

A weboldal felső részén kiemelten láthatjuk a webáruház jelzést is, amire ha rákattintunk, akkor megjelennek az itt megvásárolható termékek. Ezek a termékek kategóriába vannak felosztva, amely leegyszerűsíti a keresést. A faliszéfek a széfek és páncélszekrények kategóriában találhatók. A faliszéfekre kattintva megjelenik egy termékleírás a kiválasztott faliszéfről. A leírásból megtudjuk, hogy milyen felépítésű a faliszéf és milyen helyekre rejthetők el, valamint azt, hogy milyen felhasználási területekhez illik. Látogasson el Ön is a www.banktechsafe.hu weboldalra és vásároljon megbízható helyről, kiváló minőségű faliszéfet. Kérdés esetén hívja a +36 (1) 2017 66 42-es telefonszámot, vagy írjon emailt az safe@banktech.hu email címre.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs