2018. július 16.
Étvágycsökkentő módszerek, fogyni vágyóknak

A fogyókúrázó emberek nap, mint többször is megküzdenek az étvággyal. Ha kevesebbet eszünk, akkor természetes, hogy többször érezzük az éhségérzetet. A kutatások során kiderítették, hogy melyek azok az egyszerű étvágycsökkentő módszerek, amelyeket bárki alkalmazhat.

Ha szeretné, hogy testsúlya csökkenjen, akkor fogyasszon minél több csípős ételt, mivel bennük rengeteg aktív anyag található. Az ilyen jellegű ételeknek köszönhetően kevesebbszer jelentkezik az ételek utáni sóvárgás, és az emésztés is sokkal jobban fog működni. Kevesen tudják, hogy a mentol íznek hatására az agy teltségérzetet fog érezni, így étvágya rövid időn belül csökkenni fog. Fogyasszon chia magot, hogy a nap nagy részében ne érezze a nyomasztó éhséget. A magokban található magok a gyomorba jutva teltségérzetet okoznak. A magok előnye, hogy felhasználhatóak zabkása, smoothie, joghurt, valamint palacsinta készítése során. Ha éhes, akkor fogyasszon el egy almát, hiszen ez a rostokban gazdag gyümölcs hamar elszabadítja az éhségérzettől.

Az orvosok nem győzik hangsúlyozni, hogy milyen fontos a folyadék fogyasztás egészségügyi szempontból. Ha naponta elfogyasztja az ajánlott három liter vizet, akkor garantált, hogy kevesebb alkalommal lesz éhes, és a zsírégetés is hatásosabb lesz. Ha a zöld teát ízesítés nélkül fogyasztja, akkor megtapasztalhatja, hogy egy kis idő után csökken az étvágya. Bizonyított tény, hogy a mély levegővétel segít abban, hogy teltségérzete legyen anélkül, hogy hizlaló ételeket fogyasztana el. Bizonyára ön is tudja, hogy az édesség elveszi az ember étvágyát, ezért éhségérzet esetén fogyasszon el egy kisebb csokit. Válassza ki az ön számára a legszimpatikusabb praktikát, majd minden nap alkalmazza, hogy étvágya csökkenhesse, és a fogyás beindulhasson.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs