2018. május 07.
Esküvői ruhaszalon Budapest

Az esküvő minden pár életében egy meghatározó és életre szóló esemény. Ahhoz, hogy tökéletes legyen meg kell találnunk, a személyiségünkhöz, az alkalomhoz és a megrendezésre kerülő helyszínhez legjobb an illő ruhát.

[wp_ad_camp_1]

Esküvői ruhaszalon Budapest bő választékkal várja minden házasulandót. A szalonunk több mint 80 éves fennállása bizonyítja, hogy igényesek vagyunk a munkákra és mindig a tökéletességre törekszünk. A magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink mindent megtesznek, hogy az arák minden igényét kielégítsék. A teljes kollekciónk online is elérhető a www.gloriaszalon.hu weboldalára kattintva. Az esküvői ruháink között csakis eredeti márkás darabokat talál, melyeket elérhető áron kínálunk. A kínálatunkban megtalálja KATY CORSO, MADELINE GARDNER, DOMINISS, BIANCO EVENTO és még sok más márkát. Manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyedi kérések teljesítésére is. Ahhoz, hogy egy menyasszony megtalálj a tökéletes ruhát fontos, hogy kellő időt és energiát szenteljen rá. A szalonunkban a ruhapróbák mindig előre egyeztetett időpontok alapján történek, melyek az ara megismerésével kezdődnek.

A jó hangulatú ruhapróba érdekében meg kell válogatni, a menyasszony kíséretét. Mindig olyan személyeket érdemes magunkkal hozni, akiknek adunk a véleményére és tudjuk, hogy garantáltan a legjobbat akarják a számunkra. Minden nő már kislánykora óta erről a napról álmodozik és a fejében él a tökéletes ruha. Ám a legjobb, ha nem ragaszkodunk egy konkrét modellhez, hanem több fajtát is felpróbálunk, így látjuk meg igazán, hogy melyik áll legjobban. A szalon a VII. kerületben az Erzsébet körúton található a 44-46-os házszám alatt. További elérhetőségeink a 06 70 90 7 6144 és a 06 36/1 322 2071-es telefonszámokon.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs