2014. szeptember 20.
Érezd magad jól! – Tippek rossz hangulat ellen

Egyszer fent, másszor lent – ha ma rosszabb hangulattal ébredtél, semmi vész! Még megmentheted a napod, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy csupán a rosszkedv miatt hagyjunk tönkremenni olyan órákat, amiket kellemesen is eltölthetnénk.

[wp_ad_camp_1]

Hívd fel az egyik régi barátodat egy kis csevegésre! Lehetőleg olyasvalakit válassz, akivel nagyokat tudsz nevetni és a történeteivel mindig jókedvre derít. Ha nem ér rá, tedd be a kedvenc zenédet és próbálj kizárólag a dallamra figyelni! Hamarosan azon kapod majd magad, hogy vígan énekelsz, hiszen a zene bizonyítottan azonnali hatást vált ki.

Válassz olyan elfoglaltságot, ami előhozza belőled a gyereket. Kiskorodban biztosan nem okozott gondot kitalálni, hogy mivel szórakoztasd magad. Add át magad akár a legbugyutább játéknak és néhány órára feledkezz meg minden másról!

Ha a gyerekes énedet előásni túl nagy erőfeszítést igényelne, közelítsd meg a hangulatodat komolyabb szempontból. Gondolj arra, hogy az érzéseidet képes vagy kontrollálni, ura vagy a gondolataidnak és te döntesz arról, hogy mennyi teret hagysz a negatív érzéseknek. Helyezd előtérbe a béke és a nyugalom gondolatát, koncentrálj pozitív dolgokra!

Még mindig nem vidultál fel? Elő az edzőcipőt és irány ki a szabadba! Ha csak néhány kört futsz, már erőre kap a tested és a boldogsághormonok is el fognak árasztani. Nem utolsó sorban büszkeséggel tölt majd el, hogy egy ilyen szörnyűnek induló napon is képes voltál megmozdulni és tenni magadért valamit!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs