2020. június 27.
Epson tintapatron kedvező áron

A tintapatronban lévő tinta lehet festék- vagy pigment-alapú, attól függően, hogy milyen patronja van. A piacon a legtöbb tintasugaras nyomtató tradicionálisan festék alapú tintákat használ. Ma az Epson tintákról tudhat meg többet.

Epson tintapatron igazán kedvező áron kapható az onlinetoner.hu webodalon ezért mindenképpen megéri benézni hozzánk, hiszen itt csakis a legjobb minőségű Epson tintapatronokat találhatja meg. A festékes tintapatron sokkal gazdaságosabb, mint a pigment alapú tintapatron, mert élénk, élettel teli színes nyomatokat és fényképeket készíthet ezekkel. A festék alapú tinták viszont nem vízállóak és hajlamosak a foltokra, mivel sok kép 25 év után hajlamos elhalványulni. A pigment alapú tinta tisztább felületet és gyorsabb száradási időt nyújt, mint a festék alapú tinta. A hivatásos fotósok és grafikusok nagyra becsülik azért, hogy képesek profi minőségű képeket és szöveget kinyomtatni. A pigmenttinta jobban ellenáll a víznek és az UV-fénynek, mint a festék alapú tinta, és akár 200 évig képes ellenállni a fakulásnak. A legjobb minőségű Epson tintákért pedig weboldalunkra érdemes ellátogatni.

Az Epson tintái kiválóak minden helyzetre, éppen ezért nézzen szét bátran az onlinetoner.hu weboldalon, ahol akár 1 munkanapon belül is el tudjuk szállítani a megrendelt Epson patronokat. Rendeljen minőségi Epson tintapatronokat 20.000 ft fölötti értékben és teljesen ingyenesen vállaljuk majd a termékek házhozszállítását. Weboldalunkon hatalmas kínálattal és egyedi akciókkal találkozhat nap mint nap. Amennyiben kérdések merülnének fel az Epson tintapatronokkal kapcsolatban, ezeket a kérdéseket bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak, elérhetőségünket pedig szintén a weboldalunkra kattintva találja meg.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs