2018. október 15.
Emlékoldal – Lapidaris Kövek

Minden egyes Lapidaris Kő rendelkezik egy NFC chippel, ami képes ellenállni minden időjárási körülménynek ráadásul teljesen vízálló is. A Lapidaris méltó emléket állít elhunyt szeretteinek, ezért mindenképpen megéri hozzánk fordulni.

[wp_ad_camp_1]

Emlékoldal elérhető végtelenül kedvezményes áron a lapidaris.com weboldalon, ezért ne habozzon ha ön is különleges emléket szeretne állítani elhunyt szeretteinek, hiszen mi mindent elkövetünk azért, hogy szép emléket állítsunk mindenkinek. A www.lapidaris.com weboldal mindenki számára nyitva áll, de ahhoz, hogy szerkeszteni tudjon egy emléket rendelkeznie kell egy Lapidaris Kővel. Ha a mobiltelefonunkat, amelyiken működik a Lapidaris applikáció, a Kőhöz érintjük, akkor azonnal megnyílik a hozzá tartozó emlékoldal, amelyet akár szerkeszteni is lehet. A hozzátartozóink emlékének megőrzése elengedhetetlen a következő generáció érdekében,  hiszen a régi történetek, emlékek és fényképek által bemutathatjuk a régi értékeket és ezáltal gyermekeink, unokáink jobban megismerhetik majd az elhunytat.

Ha esetleg kérdéseket szeretne feltenni a Lapidaris kövekkel, az emlékoldallal, vagy az árakkal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy ezeket a kérdéseket feltegye nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@lapidaris.com e-mail címre írva, vagy töltse ki bátran űrlapunkat nevének, üzenetének és e-mail címének megadásával mi pedig válaszolunk majd minden kedves érdeklődő kérdésére. Amennyiben még ennél is bővebben olvasna a Lapidaris kövekről, az árakról, vagy megtekintené azt, hogy hogyan is néz ki egy ilyen eméktábla, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a lapidaris.com-ot, és itt egy bemutatkozó filmet is megtekinthet majd.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs