2014. január 22.
Éljen a lakásriasztó biztosította védelmi megoldással!

Annak érdekében, hogy biztonságban tudjuk otthonunkat, bizony tennünk is kell, hiszen ma már egyre több helyen és egyre többször lehet hallani betörésekről. Hogy Önnek ne kelljen aggodalmaskodnia, hogy ne akkor fogja a fejét, amikor már megtörtént a baj, legyen résen és cselekedjen még időben! Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, de állandó újításokkal, mindig a legmodernebb lakásriasztó rendszerekkel az ország minden pontján várja jelentkezését, hogy segítségére legyen egy védett otthon érdekében!

Amennyiben mellettünk teszi le a voksát teljesen nyugodt lehet, hiszen egy megbízható és precíz, lelkiismeretes csapat áll rendelkezésére a legjobb eszközökkel felvértezve. A korrekt munka és a személyre szabott, a saját háza számára optimális rendszer kiépítése érdekében először is ingyenesen felmérjük a terepet, majd aztán kezdődhet a lakásriasztó felszerelése. Mestereink gyors és alapos munkát végeznek, a már kész lakást nem fogják feldúlni. Szinte észre sem fogja venni, hogy Önnél jártunk, de abban biztos lehet, hogy távozásunk után egy biztonságtechnikailag ideális otthont hagytunk magunk mögött.

A teljes körű védelem érdekében nem egyetlen egy lakásriasztó az, amit mi felfogunk szerelni, hanem egy olyan lakásriasztó rendszer, ami kivédi a legtöbb behatolást, ami elriassza a legtöbb betörőt. A rendszer része így számos különféle érzékelő a lakás különböző pontjain, a riasztó központ, ami kontrollálja az elhelyezett érzékelőket és társaikat, a riasztó doboz, ami áramszünet esetén is biztosítja az áramellátást, továbbá egy egyszerűen kezelhető kezelő egység, mellyel ki- és bekapcsolhatja a riasztó központot, valamint több opcionális kiegészítő.

Ne feledje, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem a biztos megoldással és a lehető legkedvezőbb árakkal várja! Önnek csupán ajánlatot kell kérnie és már indulunk is, hogy mihamarabb segítségére legyünk!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs