2014. április 19.
Electrolux porzsákot keres? Nálunk a helye!

A háztartási készülékek közül a legnépszerűbb darab, mely szinte kivétel nélkül minden háztartásban megtalálható, az bizony a porszívó. Sajnos a porszívótól sem lehet elvárni, hogy örök életű legyen, de a kisebb-nagyobb meghibásodásokat a legtöbb esetben könnyedén kilehet javítani, így ha például a porzsákkal van gond, teljesen felesleges új készülék után néznie. Szervizünk, a Lux Parts Kft. készséggel áll rendelkezésére eredeti, márkás és tartós megoldást kínáló porzsákokkal!

Cégünk által az Electrolux porzsák, illetve minden AEG, Zanussi, továbbá a hazánkban forgalmazott porszívók többségéhez illő porzsák megtalálható és kedvező feltételek mellett természetesen meg is vásárolható. Mivel kizárólag eredeti, avagy gyári AEG, Zanussi, Menalux és Electrolux porzsákokat értékesítünk, így afelől kétsége sem lehet, hogy döntésével elégedett lesz, hogy olyan porzsákot kap kézhez, mely segítségével a porszívó újra úgy fog működni, mint tette azt újkorában is. Ha más jellegű a meghibásodás, ha az AEG, Electrolux és Zanussi márkájú háztartási gépek javítása az, amire szüksége van, csapatunk ugyancsak jó választás.

Mivel cégünk mögött már hosszú évek gyakorlata áll, ismerjük a legtöbb porszívót és azok jellegzetességeit, így azt is szinte azonnal tudjuk, hogy mely Electrolux porzsák az, melyre Önnek szüksége van. A porzsákok beszerzése mellett vállaljuk az Electrolux csoport által gyártott, illetve forgalmazott AEG, Electrolux, Zanussi háztartási készülékek garanciális, valamint garancia időn túli javítását is, így nálunk teljes körű, készséges kiszolgálás várja.

A Lux Parts Kft. által máris megkapja azt az Electrolux porzsákot, amit keres, ennek érdekében csak  írja meg porszívója típusát és kollégánk máris felkeresi Önt az egyeztetés érdekében telefonon vagy e-mailben, hogy amilyen gyorsan csak lehet biztosítsuk a keresett porzsákot az Ön számára!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs