2017. március 11.
Egy igazi nászajándék

Kinek ne jönne, el a pillant, amikor vendégként esküvőre kell mennie? Esetek 90%-ban nincs ötletünk. Ha közeli rokonhoz vagy közeli baráthoz megyünk nagyon snassz, ha üres kézzel agy ötlettelenül érkezünk! Összeszedek néhány tippet és nászajándék ötletek témában!

Nászajándék: Ötletek

Ha a most költöznek össze a fiatalok, akkor rengeteg mindenre szükségük lehet az új élethez. kisebb háztartási eszközökben gondolkodjunk: konyhai robotgépek, evőeszköz készlet, porcelán tányérkészlet, kristálypoharak, edénykészlet, egyéb tálaláshoz szükséges eszközök. De vannak örök klasszikusok, is mint a jó minőségű ágyneműhuzat vagy patchwork dolgok, párnák takarók.

Online nászajándék lista:

Igen, már van ilyen is az interneten itthon! Az ötlet Amerikából jön ott kitalálták nagyon!  A legnagyobb áruházláncokban (tesco vagy hasonló) beregisztrálhat a pár akár interneten akár ott egy árleolvasó konzolon. Feltöltik az adataikat. Ezek után csak annyi dolguk van, hogy lehúzzák egy mobil vonalkód olvasóval azokat a termékeket, amit szeretnének megkapni. Ezeknek a nevét és kódját valamint az árát eltárolja a rendszer. Így bármely arra rákereső rokonnak láthatóvá válik, aki ott vásárol. Logikus rendszer 100% -ban biztos találattal J Ezt is átvehető, ha esküvői blogot indítunk vagy facebook eseményhez csatoljuk a saját kézi listánkat árral, áruházzal és pontos adatokkal!

Nászajándék: a különleges ötlet

Ne csak tárgyakban gondolkodj. Ajándékozz élményt! Ilyen lehet egy nászút, de ha nem nagy pénzben gondolkodtok, akkor egy wellness hétvége is megfogja tenni! De mondok különlegesebbet. Ajándékozd meg a párt az esküvői fotózással! Esküvői fotósként meg beszélhetünk több dolgot is, (fotókönyv, jegyes fotózás stb) keress bátran!

Nászajándék: Örök dolog – a pénz

A menyasszonytánc örök. Mennyit kell adni? Minimálisan az ellátásotok árát, de ettől többet illik! Magyarul, ha 10.000 ft/fő adtok, akkor vagy 0-án. Ne gondolkodj nagyban mindenkinek más meddig ér a takaró…

Ha sikerült felkeltenem a figyelmedet, akkor gyere, olvasd el a nászajándék ötletek cikkemet! Ebben csak olyan dologról írok és mutatok, amit már láttam és le is fotóztam.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs