2014. június 13.
Duguláselhárítás és annak költségei

A legtöbben azért ódzkodnak szerelőt hívni, ha a mosogató vagy vagy a wc eldugul, mert tartanak a magas költségektől. Azonban a duguláselhárítás XX. kerület valamennyi utcájában kiszállási díj és óradíj nélkül, alacsony árakon igénybe vehető, így habozás nélkül tárcsázhatja telefonszámunkat!

Látatlanban nagyon nehéz megmondani, hogy egy-egy javítás mennyibe fog kerülni. Mégis, amikor a duguláselhárítás XX. kerület valamelyik háztartásában esedékessé válik, már a telefonon történő megkeresés során próbáljuk pontosítani, hogy milyen jellegű a probléma és ehhez mérten megközelítőleg az árakról is tájékoztatást tudunk adni a megrendelőnek.

A lefolyótisztítás XX. kerület egész területén kockázat nélkül igénybe vehető, hiszen nem az a célunk, hogy zsákbamacskát áruljunk. Sokkal inkább az, hogy megbízható és precíz munkánkkal tovább növeljük elégedett ügyfeleink számát. Még a helyszínre kiérkezés előtt fontos információkat kapnunk arról, hogy mióta áll fenn a dugulás, próbáltak-e bármilyen házilagos módszert, valamint bel- vagy kültéri dugulás okoz-e gondot. Ez alapján be tudjuk határolni, hogy a duguláselhárítás XX. kerület bármely részén milyen költségekkel fog járni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs