2014. november 11.
Duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával

Az ecet és a szódabikarbóna verhetetlen páros, ha duguláselhárításról van szó. Közkedvelt házi megoldásnak bizonyul, hiszen a szagokat is megszünteti. Emellett pénztárcabarát is, hiszen ha belegondolunk sem az ecetnek, sem pedig a szódabikarbónának nem borsos az ára. Használata: fél pohár szódabikarbónát öntsünk a lefolyóba, majd utána egy pohár ecetet. A habzás mérséklődése után pedig öblítsük át forró vízzel.

A duguláselhárítás IX. kerület segít Önnek, ha a szódabikarbóna és ecet kombinációjával nem jár sikerrel. Számos vegyszer sorakozik a boltok polcain, melyek azt ígérik, megszüntetik a dugulást. Ám nem érdemes ilyen drága, nem környezetkímélő szerekkel próbálkozni. Érdemesebb szakembert hívni. A nagy tapasztalattal rendelkező vállalat a duguláselhárítás IX. kerület lakóinak áll rendelkezésére. A leggyorsabb, legköltséghatékonyabb és legtapasztaltabb csapat oldja meg a dugulás problémáját. A duguláselhárítás IX. kerület szolgáltatásait akár éjjel is igénybe vehetjük.

Ha a duguláselhárítás IX. kerület szolgáltatását választja, nem kell számolnia azzal, hogy felfordulást okoznak szerelői a lakásában. Munkatársaink ugyani erre is ügyelnek. Ha már nem segít a szódabikarbóna és az ecet: duguláselhárítás IX. kerület.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs