2014. január 14.
Duguláselhárítás árak, avagy nálunk nincs rejtett költség!

A legtöbb szerelési munka esetében az ár az, amitől az emberek tartani szoktak, hiszen sok mester már csak akkor közli a munkadíjat, amikor az adott munka elkészült, így kellemetlen meglepetés is érhet minket. Amennyiben viszont a dugulás az a probléma, ami Önnél is fenn áll és annak megszüntetése érdekében megbízható és lelkiismeretes csapatunk mellett dönt, nem érheti csalódás, mi előre közöljük az irányárat!

A duguláselhárítás árak igazán kedvezőek cégünknél, így nálunk nem csak profi munka várja, de kedvező feltételek is. Természetesen a dugulások esetében nagyon ritkán és nehezen mondhatóak fix duguláselhárítás árak. Minden dugulás más és más jellegű, így szinte minden alkalommal eltérő a ráfordított idő és munka is. Az árak emellett függenek a szükséges gépektől is, hiszen ezek is a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig terjedhetnek, ám az sem kizárt, hogy speciálisan képzett szakemberre van szükség némely gépek kezeléséhez. Ettől függetlenül mégis, amikor telefonon jelenti a problémát, mi igyekszünk megmondani azt az irányárat, melytől már nem nagyon térünk el!

Azt tudni lehet, hogy a különféle klíma vezetékek duguláselhárítás ára átlagosan 5-8 ezer forint, amíg a kádak, mosdók, zuhanytálcák és padlóösszefolyók esetében az összeg 7-12 forint. Ha mosogatóval van gond, akkor az 9-12 ezer forintba kerül, illetve a wc duguláselhárítása a legmagasabb, annak az ára 12-18 ezer forint között mozog. Különböző esetekben különböző ajánlatokat tudunk adni, természetesen a dugulás függvényében, de mindig igyekszünk a legkedvezőbb megoldást kínálni!

A duguláselhárítás árak csak tájékoztató jellegűek, így ha gond van, akkor inkább hívjon azonnal, hogy egy telefonos egyeztetés során pontosabb képet tudjunk adni. A gyors és hatékony munka, az azonnali kiszállás és a non-stop segítség az, ami általunk Ön számára is elérhető!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs