2018. december 17.
Denso lambdaszondák pénztárcakímélő áron

A Denso célja, hogy megvédje bolygónkat a magas színvonalú fejlesztéseken keresztül az általuk gyártott lambdaszondákkal és természetesen az ügyfelek igényeit is ezekkel igyekszenek kielégíteni. A Denso forgalmának összesen 8% -át fektetik be kutatásba és fejlesztésbe, a jó technológia mindent megold Bővebben erről weboldalunkon olvashat tehát megéri benézni hozzánk.

Denso lambdaszondák pénztárcakímélő áron kaphatóak, ezért érdemes benézni hozzánk ha önnek is minőségi Denso lambdaszondára lenne szüksége. A Denso világszerte megbízható partnere a fontosabb gépjárműipari vállalatoknak az éghajlat-vezérlés, az elektronika, a motorvezérlés, a vezetési és biztonsági ellenőrző berendezések és az autóipari információs és kommunikációs berendezések területén. A vállalatcsoport tagjai teljes rendszereket terveznek és gyártanak gépjármű szállítóknak légszűrőkkel, gyújtógyertyákkal, klímaberendezésekkel, benzin befecskendezőkkel és fogyasztókkal, együtt, és olyan márkáknak is szállítanak mint például az Isuzu, a Nissan, a Ford, a Suzuki, a Toyota, a Ford, a General Motors, a John Deere és a Volkswagen.

2014-ben a Denso japán vállalat további 29 milliárd forintot fektetett be székesfehérvári üzemébe, 500 új munkahelyet teremtve Magyarországon. A Densol ismételten elismerte, hogy jó döntés volt 17 évvel ezelőtt üzembe helyezni a céget Magyarországon, mivel a Denso székesfehérvári gyárában dolgozó dolgozók jól teljesítettek és képesek voltak világszínvonalú japán technológiát elérni, japán precizitással, pontossággal és fegyelmezettséggel együtt. Ma közös vasúti rendszert, Common Rail rendszer vezérlőegységet, benzinmotor befecskendező szelepeket és gyújtógyertyákat szerelnek össze. Bővebb leírásért nézzen be weboldalunkra.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs