2014. december 05.
Csók és a szerelem

Életünk egyik legszebb érzése a szerelem, amikor megtaláljuk életünk párját, akivel családot szeretnénk alapítani és minden időnket vele tölteni. A szerelem elnyeréséhez azonban hosszú út vezet, hisz meg kell hódítanunk szerelmünk szívét.

Bár sokan hisznek a szerelem első látásban, ez azonban olyan ritka, mint a fehér holló. Sokan idézetekben és versekben örökítik meg a szerelem érzését. A szerelem egyik legszebb momentuma a szerelmes csók. A csók és a szerelem, mint egymás velejárói számos nagy költőnk versében fellelhető. Sokan félnek életük első csókjától, nem tudják hogyan kell csinálni. Pedig azt nem kell tanulni, jön az első nagy szerelemmel. Sokan túl félénkek ahhoz, hogy megcsókolják partnerüket és félnek az elutasítástól. Márpedig ez egy jó próbája az igaz szerelemnek, hisz aki a csókot nem fogadja, az nem igazán szerelmes.

Kerüljük tehát az érdekből velünk lévőket és teszteljük le szerelmüket egy csókkal. Manapság, az egyre rohanó világban igazán nehéz megtalálni azt a személyt, akivel megélhetjük a szerelem csodás érzését. Azonban soha sem szabad feladni az igazi után való keresést. Szerelem nélkül ugyanis életünk nem lehet teljes, társ nélkül magányra vagyunk kárhoztatva, mely összetöri a szívet és megöli a lelket. Legyünk tudatában annak, hogy mindenkit vár valaki valahol a világban, a szerelemhez ugyanis elég egy szikra és máris lángra lobban.  Tehát kalandra fel, ugyanis csak aki keres, az talál, az otthonunkba ugyanis senki sem fog bekopogtatni a szerelem ígéretével.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs