2013. november 22.
Csenge Panzió, egy mesés balatoni kikapcsolódásért!

A régen megérdemelt pihenés, a tökéletes kikapcsolódás, a mesés balatoni táj az, amire Ön is folyton gondol, amit szeretne végre átélni? Akkor meg kell ismernie a nagyszerű Csenge Panziót, ami a barátságos Balatonszárszó központjában várja! Panziónk egy igazán békés, csendes, nyugodt környezetben szeretettel fogadja vendégeit az év minden napján.

Számunkra igazi jelentőséggel bír, hogy minden elvárást kielégítsünk, hogy még a legkényesebb elvárásoknak is meg tudjunk felelni, hogy a Csenge Panzióból tényleg csakis elégedett vendégek távozzanak. Ennek érdekében viszont mindent meg is teszünk, hiszen biztosítjuk a színvonalas szolgáltatásokat, a kiszolgálás gyors és hatékony, a személyzet barátságos és segítőkész, sőt az év folyamán még a szálló épületét is felújítottuk teljes egészében.

A felújításnak hála a Csenge Panzióban a vendégeket kényelmes bútorokkal berendezett, tágas szobák várják ideális klímával minden évszakban, amiről a szobák mennyezet-hűtéses, és –fűtéses rendszere gondoskodik. Mozgássérült vendégeink számára is biztosított a szobák könnyű megközelíthetősége, hiszen akadálymentesített lakosztályokat hoztunk létre részükre. A panzió egész területén pedig biztosított az ingyenes WIFI, vagy az online kapcsolat mindig és mindenki számára elérhető.

Ha Ön inkább csak lazulni szeretne, egy kicsit meditálni, akkor élvezheti a kellemes hőmérsékletű kültéri fűtött medencénket és napozó ágyakat, ha viszont a természet igazi szerelmese, élvezi a kirándulásokat, akkor igénybe veheti a kerékpár bérlés szolgáltatásunkat, ami által körbetekerheti a Balaton-partot.

Legyen részese a zavartalan, tökéletes pihenés csodájának, avagy válassza a Csenge Panziót és nem érheti csalódás! Fogyasszon el egy kellemes italt az olyan finomságokat kínáló kávézónkban, mint az Illy kávé, a Carte d’Or jégkrém, vagy a csapolt Heineken és felejtse el minden gondját! A csengepanzio.hu weblapon várjuk bővebb információkkal!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs