2015. január 16.
Csempe áruház Budapesten

Amennyiben ön Budapesten lakik és új csempével szeretné beborítani fürdőszobája falát, mert a korábbi megfakult vagy töredezett, akkor érdemes felkeresnie az Aquarius Csempe és Fürdőszobaszalont. Itt a legjobb minőségű csempék közül válogathat a betérő vásárló. A világszerte elismert márkák és a hosszú garancia okán ön biztosan jó minőségű csempét vásárol az üzletben.

Csempék Budán széles választékban és jó minőségben az Aquarius boltjában találhatók. Olyan csempe márkák szerepelnek a kínálatban, mint a Casalgrande Padana, Cerdomus, Appiani, Vogue ,Alfalux, Grespania , Cifre , Ceramic és a Marazzi. A szakképzett eladók segítenek a termékek kiválasztásában és az adott négyzetméternyi felületre szükséges csempe mennyiség meghatározásában.  Az üzletben megvásárolhatók a segédanyagok is, ragasztók, fugák, aljzatkiegyenlítők, élvédők és vízszigetelések. Ezenkívül az Aquarius szalonban a fürdőszobánk felújításához szükséges minden egyéb termék rendelkezésre áll.

Válogathatunk különféle minőségi csaptelepek, zuhanyzók, fürdőszobakádak és fürdőszobabútorok közül. Az üzletben lakberendezési tanácsadás szolgáltatás is elérhető a vásárlók számára. Vállalnak teljes generál  kivitelezést, tervezést, teljes felújítást is, amennyiben ere igény van. A vásárlók részére az alkalmazottak gyors és versenyképes árajánlatot adnak. A megrendelt termékek rövid határidővel kerülnek beszerzésre. A kiválasztott termékek házhoz szállítása pedig kedvező áron történik.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs