2018. február 11.
Bútorvilágító armatúra – megvilágított bútorok

Manapság a bútoráruházakban egyre több olyan bútorral találkozhatunk, amely rendelkezik olyan plusz funkcióval, hogy egyes részei megvilágíthatóak. Nagyon hangulatossá varázsolhatjuk ezzel a plusz funkcióval az otthonunkat.

Bútorvilágító armatúra opál burával, kapcsoló nélkül kapható a LED24 szaküzletben. A bútorvilágító armatúrákat legtöbb esetben konyhapultoknál, vagy nappali bútor esetén polcok megvilágításánál szokták alkalmazni. Általában a super slim kivitelt szokták használni, mivel ez a fajta könnyen elrejthető és hangulatos, rejtett, megvilágítást kölcsönöz. A LED fényforrások dekorálásként való felhasználás esetén előnyősnek bizonyulnak a LED szalagok. Ezek a LED lámpák lapos és keskeny kivitelezésűek, melyek áramköri lapra vannak felforrasztva. Sok esetben öntapadós hátoldallal vannak ellátva, így könnyedén bárhova felhelyezhetjük.  Az mellett hogy energiatakarékosak és garantáltan hosszú életűek, mellettük szól az is, hogy magas fényszórással rendelkeznek.

Ezek a LED szalagok hajlékonyak, és szinte bármilyen felületre feltapadnak. Használatuk előtt por és zsírmentessé kell tenni a felületet, melyen alkalmazni szeretnénk a lámpafüzért. Ezeket a szalagokat használhatjuk dekoráció céljából és helyi megvilágításra. Létezik még színváltós LED szalag is, mely bármilyen szín előállítására alkalmas. Nagyon kedvező áron beszerezhető, és könnyen alkalmazható. Méterenként 60 világító elemet tartalmaz. A LED szalagok áramellátásához stabil tápegység szükséges. A LED24 szaküzlet weboldalán megtekintheti a teljes kinálatot, majd a kiválasztott terméket meg is vásárolhatja. Az online megrendelt termékeket a GLS futárszolgálattal kézbesítjük. Bármilyen kérdésével kapcsolatban forduljon az ügyfélszolgálathoz, melyet a 06-30-879-4403 telefonszámon tud elérni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs