2019. július 03.
Black Friday akciók országszerte

Van, aki legszívesebben mindennap vásárolna, mások csak időszakosan tévednek be az üzletekbe. Egy valami, azonban közös mindkét tárborban. Mindenki szeretne kedvezményes árkon vásárolni.

Black Friday akciók által töredék áron szerezheti meg az Önnek tetsző termékeket. A Black Friday Amerikából indult a 60-as években. Minden évben a Hálaadás utáni pénteken tartják meg. Az esemény neve a Phiadelphiai Rendőrségtől származik. Fekete péntek nyitja meg a karácsonyi bevásárlószezont, amikor is a lehetőségek hazájában dugók alakulnak ki és hosszú sorok kígyóznak a járdákon. A fekete péntek hódító útján Magyarországot is meghódította, így már mi is kedvezményes árakon juthatunk hozzá a legkülönfélébb termékekhez. Legyen szó elektronikai eszközökről, ékszerekről, ruházati termékekről, háztartási eszközökről vagy akár társasjátékokról, fekete pénteken az eredeti ár töredékéért szerezhetjük be ezeket a termékeket.

Ahogy már fentebb említettük Amerikában a Black Friday a karácsonyi bevásárlószezont nyitja meg, hatalmas akciókkal. Ezúttal a fekete péntek november végére, 29-re esik, így érdemes előbbre hozni a karácsonyi lista megírását, mivel így sokkal olcsóbban tudjuk beszerezni az ajándékokat fekete pénteken. Az eseményhez számos üzlet és áruház csatlakozott, ezek listáját érdemes megtekinteni a black.friday.hu weboldalon, ahol a fekete péntekhez kapcsolódó összes információt megtalálja. Ha régóta vágyik valamilyen termékre, akkor a fekete péntek a tökéletes alkalom, hogy olcsón juthasson hozzá. A hatalmas árengedmény elsősorban egy napra szól, de bizonyos üzletek egész hétvégére meghosszabbítják az akciót. Ha szeretne kényelmesen vásárolni a tömeget elkerülve, akkor azt javasoljuk vásároljon online, hisz az akciók így is élnek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs