2017. április 03.
Betegszállítás elérhető áron

Ha minket választ, akkor mi biztosítani tudjuk önnek az ajtótól-ajtóig szállítást ráadásul mindezt villámgyorsan és kedvező áron. Tehát ha önnek is van mozgássérült ismerőse, vagy olyan családtagja aki nem bír tömegközlekedéssel utazni és más módon nem tud eljutni az orvoshoz, akkor bátran forduljon hozzánk bizalommal. Bővebben rólunk a betegszállítás.eu weboldalon olvashat.

Betegszállítás igen elérhető áron érhető el a betegszállítás.eu weboldalon, és ha ide látogat akkor bejegyzéseket is olvashat majd a betegszállításról. Szolgáltatásaink a következők: a beteg hazaszállítása külföldről, a beteg elszállítása otthonról rokonokhoz, otthonról a kórházba vagy otthonról a rendelőbe és vissza is. Más betegszállítókkal ellentétben mi ajtótól ajtóig szállítunk extra költségek nélkül. Ha rászánta magát hogy elmenjen kezelésekre vagy kivizsgálásra viszont nehezen mozog vagy mozgássérült, akkor mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal, és mi a lehető leggyorsabban a segítségére sietünk majd és elvisszük oda, ahova kívánja.

További információkért és részletekért nem árthat fellátogatni weboldalunkat a betegszállítás.eu-t, hiszen itt bővebben olvashat majd a vérszállításról és házi gondozásról is, ráadásul itt megtekintheti elérhetőségeinket és az árakat is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk a betegszállításról vagy igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a medical@szbservices.eu e-mail címre írva, vagy tárcsázza bátran a +36 30 470 0911 telefonszámot és barátságos csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Válaszon minket ha kedvező árú betegszállításra van szüksége, hiszen más betegszállító cégek extra költségeket számolnak fel.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs