2014. december 17.
Az Ön gyermeke is szeret Barbie-val fantáziavilágban kalandozni?

Manapság egyre több és több online játék közül válogathatnak mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek. Különféle játékok vannak kisfiúk és kislányok számára, hiszen érdeklődésük is más-más irányú.

A Barbie játékok talán a legkedveltebbek a kislányok körében, de számos másik mesehősükkel is játszhatnak a www.barbisjatekok.co weboldalon. Itt teljesen ingyenes minden Barbie-s játék, és a legjobb pedig az benne, hogy nem kell letöltenünk, online játszható az összes játék.

A Barbie baba feltalálása óta évről-évre nagyobb népszerűségnek örvend. Az idők folyamán pedig egyre nagyobbra nőtt családja is. Helyet kapott benne, többek között, például Ken is. Továbbá ruhatára is bővült, találhatunk már lovagló ruhás, bikinis, teniszes Barbie-t. A Barbie baba szinte szimbólummá vált az elmúlt évtizedekben, és még ma is az egyik legkedveltebb baba a kislányok között, popularitása pedig egyre csak növekszik. Ebből kifolyólag a Barbie játékok is ugyanilyen kedveltek a lányok körében.

A barbisjatekok.co oldalon a kisleánykák Barbie játékokkal játszhatnak, felöltöztethetik, frizurát készíthetnek neki. Mindeközben készségük is fejlődik, hiszen jól belegondolva megtanulják használni az egeret az egyszerű játékok alkalmával. Így tehát kislányunk Barbie babával barangolhat fantáziavilágban, mindeközben pedig elsajátíthatja az egérhasználatot. Továbbá megtanul összpontosítani is, hiszen az ilyen játékok nagy koncentrációt igényelnek. Gyermekünk olyan tapasztalatokat szerezhet tehát, melyet hasznosítani is tud majd. Mindeközben pedig nem szenvedés számára a tanulás, hiszen nem könyvek fölött görcsölve tanul, hanem kellemes időtöltésként éli meg, azaz játékosan tanul.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs