2015. augusztus 21.
Az intimplasztika rutin szépészeti beavatkozásnak számít

Vannak olyan hölgyek, akik kellemetlenül érzik magukat, mert zavaró számukra a kisajkuk mérete, vagy egyéb intim testrészükkel van gondjuk. Sokan vannak, akik a szülés, vagy egyéb beavatkozás során szereztek maradandó sérülést intim testrészükön. Szerencsére ma már van lehetőség a korrekcióra. Ezek a helyreállító műtétek nem is számítanak bonyolult szépészeti beavatkozásnak, és rövid idő alatt elvégezhetőek.

Az intimplasztika vagy kisajak plasztika mindössze egynapos beavatkozás, amit a sebészeten végeznek el. Minden esetben szükség van egy előzetes időpont egyeztetésre az intimplasztika szakrendelésen, mielőtt felkeresné valaki a Körúti Orvosi Centrumot. Az ott dolgozó orvosok minden rendellenességet képesek korrigálni. Csökkenteni tudják a kisajkak méretét, helyre tudják állítani a betegségek miatt vagy egyéb rendellenességből származó esztétikai vagy fizikailag is zavaró eltéréseket. Vissza tudják állítani a szülés következtében megsérült intim testrészeket az eredeti állapotukba.

Az intim problémák sok esetben szégyenkezést váltanak ki a nőkből, és nem mernek orvoshoz fordulni, hogy segítséget kérjenek a meglévő problémájuk helyreállítására, pedig az intimplasztika egy teljesen általános eljárás, mely ma már rendkívül gyakorivá vált. Az elváltozásokat és rendellenességeket nem kell szégyellni, és ha fájdalommal járnak vagy megnehezítik, esetleg ellehetetlenítik a szexuális életet, akkor nem érdemes halogatni a beavatkozást.

Az intimplasztika igényével bárki felkeresheti a Körúti Orvosi Centrumot a honlapjukon található elérhetőségek bármelyikén. A korutiorvosicentrum.hu internetes oldalt felkeresve meggyőződhetnek az orvosok szakértelméről, és a problémával küzdő páciensek ki is választhatják a honlapon a számukra legszimpatikusabb orvost a beavatkozás elvégzéséhez.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs