2013. december 14.
Az adó 2014 jobb lesz, mint elődei voltak?!

Amennyiben Önt is érintik az adózás terén történt változások, vagy egyszerűen csak szeretne mindent megtudni a legújabb adó törvényről, és mindezt érthető módon tálalva, de alaposan elmagyarázva akarja megismerni, akkor ennek érdekében csak annyit kell tennie, hogy felkeresi weboldalunkat, ahol az adózásról valóban mindent megtudhat, ahol bizony semmi, de semmi nem marad titokban. Készüljön fel a változásokra minél hamarabb!

[wp_ad_camp_1]

Az adó 2014 által számos kedvezmény várható. Először is változnak a béren kívüli juttatások. A rendelet szerint az egyes meghatározott-, illetve béren kívüli juttatásként, és adómentes juttatásként adható utalványok köréből kizárják azokat, amelyeknél adott a visszafizetés lehetősége. A munkáltatóknak ezentúl viszont lehetőségük lesz arra, hogy adómentesen hozzájáruljanak a munkavállalóik már meglévő lakáscélú hitelének a törlesztéséhez, de a pénzügyi intézmények által elengedett kölcsönösszegek is adómentes juttatássá válhatnak. Látható tehát az igyekezet a jó irányba!

Az új adó 2014 által emellett emelik az egészségügyi szolgáltatás járulékot. A közzétett javaslat kimondja, hogy amíg az egészségügyi szolgáltatási járulék ez év folyamán 6.660 forint volt, addig a jövő évben ez az összeg havi 6.810 forintra fog nőni, avagy az összeg az infláció mértékével arányosan megnő. A járulékfizetési kötelezettséget érintő tervezett változás előnye, hogy nem kell majd egészségügyi szolgáltatási járulékot fizetnie annak a személynek, aki bár munkaviszonnyal rendelkezik, de nyugdíjas egyéni vállalkozó és annak sem, aki nyugdíjas társas vállalkozó.

Fedezze fel Ön is az adó 2014 változásait, ismerje meg a törvényeket első kézből! Honlapunkon mindenki számára teljesen érthető, de annál alaposabb módon számolunk be a változásokról, avagy általunk minden megtudhat, ami csak fontos lehet, ami számít egyelőre ezen a téren!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs