2017. augusztus 03.
Autószerelő Szeged városában

Ha gépjárművünk javításra, karbantartásra, esetleg ellenőrzésre szorul, akkor mindenképp egy megbízható szervizre van szükségünk.

Autószerelő Szeged városában, a Kovács Autó Bosch Car Service az egyik legjobban felszerelt és szakképzett autószerelő műhely, ami tökéletes felszereltséggel és korszerű műszerekkel rendelkezik. Nálunk az ügyfelekkel való viszony személyes, mintha csak egy falusi vagy kisvárosi műhelybe menne. Bár sokan azt gondolják, hogy a vidéki szervizek sokkal olcsóbbak, mint a nagyobb városokban, ahol a korszerű felszerelések látván elriadunk, azt gondolhatjuk, hogy a javítatás méreg drága lesz. De a gépjárművek javíttatása során, mindenképp az ár és érték, a vállalás és eredmény szempontjából kell döntést hoznunk. A gépjárművünk szereltetése előtt, ajánlatos megkérdeznünk a rezsiórabérek árát, az idejét a javíttatásnak, az alkatrészek árát. Célszerű, ha már a műhelyben vagyunk, nézzünk kicsit szét, a műhely felszereltségét illetően. Van-e emelő, akna, melyekkel különböző módon hozzá tudnak férni a szerelők az autó minden részéhez. Nem utolsó sorban fontos még a bánásmód, hogy hogyan fogadnak bennünket, türelemmel és alaposan elmagyarázzák-e dolgokat.

Sokszor a nagyobb műhelyekben nem biztos, hogy emlékeznek a nevünkre, az autónkra és az előző problémákra. Ilyenkor előnyös, ha az adott szerviz rendelkezik számítógéppel, mely a segítségükre lehet. És sokszor még az is előnyös egy műhelynél, ha probléma esetén felhívhatjuk, beszélhetünk a szerelőnkkel és elmagyarázhatjuk neki, hogy épp milyen bajban vagyunk, és rögtön segítséget kaphatunk, esetleg ők fognak intézkedni helyettünk. A Kovács Autó műhely, a fentiekben felsorolt előnyök mindegyikével rendelkezik. Ha bármilyen gondja van járművével, esetleg az időszakos szervizt szeretné elvégeztetni, keressen fel bátran bennünket Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút 87.-es szám alatt, vagy hívja a +3620/557-0325-ös telefonszámot. Egyéb részletekért látogassa meg az alkatreszek.hu oldalt.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs