2017. augusztus 06.
Ausztria legszebb hoteljei

Képzelje el magát, ahogy egy hotel erkélyén ül, ahogy kortyolgatja a reggeli kávéját és ahogy eközben az Alpokra és az azt körülvevő völgyekre tekint, vagy kortyolgathat akár egy finom, osztrák bort is egy üvegezett erkéllyel rendelkező hotelszobában.

Bármi is legyen az ön vágya, Ausztriában biztosan talál majd olyan hotelt ahol minden álmát valóra váltják, hiszen az Alpokkal a háttérben mindenhol élvezheti a gyönyörű alpesi kilátást legyen az Ausztria bármely része. Ausztria egyik legszebb hotelje a Nidum Casual Luxury Hotel, ahol kellemes környezetet biztosítanak önnek a lélegzetelállító kilátás mellett, ráadásul itt a nyugalom is garantált. A kültéri medencéből is csodás a kilátás, ahonnan láthatja a Seefeld-fennsíkot illetve a körülötte levő falvakat és hegyeket. A többszintes szálloda Ausztriában a legnagyobb gyógyfürdővel rendelkezik, valamint szaunával, gőzfürdővel és fedett medencével is. Emellett az olimpiai pályákon is síelhet amennyit csak szeretne. A Grand Hotel Zell Am See is kifogástalan körülményeket biztosít minden látogatónak, és az épület a 19. század végén épült így a kor nagyszerűségét tükrözi a festői, tóparti környezetben, méghozzá a Zell-tó partján.

A 130 szobás szálloda egy fedett római stílusú medencével, valamint egy wellness-fürdővel rendelkezik. Az osztrák Alpokkal a háttérben a hotel télen egy igazi csodaországnak tűnhet, ezért érdemes ebbe a hotelbe inkább a téli szezonban ellátogatni. A szálloda családbarát, tehát a gyerekek itt saját fürdőköpenyt kapnak és egy különleges klubhoz is csatlakozhatnak, ami csak az övék. Bécs egyik legnépszerűbb hotelje a Sofitel Stephansdom, ami a modernizmust képviseli. A történelmet viszont nem szabad elfelejteni, hiszen ha kitekint az ablakon, akkor láthatja a Duna-csatornát. A szálloda 182 szobája tele van fehér, szürke, illetve fekete bútorokkal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs