2017. augusztus 06.
Ausztria legszebb hoteljei

Képzelje el magát, ahogy egy hotel erkélyén ül, ahogy kortyolgatja a reggeli kávéját és ahogy eközben az Alpokra és az azt körülvevő völgyekre tekint, vagy kortyolgathat akár egy finom, osztrák bort is egy üvegezett erkéllyel rendelkező hotelszobában.

[wp_ad_camp_1]

Bármi is legyen az ön vágya, Ausztriában biztosan talál majd olyan hotelt ahol minden álmát valóra váltják, hiszen az Alpokkal a háttérben mindenhol élvezheti a gyönyörű alpesi kilátást legyen az Ausztria bármely része. Ausztria egyik legszebb hotelje a Nidum Casual Luxury Hotel, ahol kellemes környezetet biztosítanak önnek a lélegzetelállító kilátás mellett, ráadásul itt a nyugalom is garantált. A kültéri medencéből is csodás a kilátás, ahonnan láthatja a Seefeld-fennsíkot illetve a körülötte levő falvakat és hegyeket. A többszintes szálloda Ausztriában a legnagyobb gyógyfürdővel rendelkezik, valamint szaunával, gőzfürdővel és fedett medencével is. Emellett az olimpiai pályákon is síelhet amennyit csak szeretne. A Grand Hotel Zell Am See is kifogástalan körülményeket biztosít minden látogatónak, és az épület a 19. század végén épült így a kor nagyszerűségét tükrözi a festői, tóparti környezetben, méghozzá a Zell-tó partján.

A 130 szobás szálloda egy fedett római stílusú medencével, valamint egy wellness-fürdővel rendelkezik. Az osztrák Alpokkal a háttérben a hotel télen egy igazi csodaországnak tűnhet, ezért érdemes ebbe a hotelbe inkább a téli szezonban ellátogatni. A szálloda családbarát, tehát a gyerekek itt saját fürdőköpenyt kapnak és egy különleges klubhoz is csatlakozhatnak, ami csak az övék. Bécs egyik legnépszerűbb hotelje a Sofitel Stephansdom, ami a modernizmust képviseli. A történelmet viszont nem szabad elfelejteni, hiszen ha kitekint az ablakon, akkor láthatja a Duna-csatornát. A szálloda 182 szobája tele van fehér, szürke, illetve fekete bútorokkal.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs