2013. december 12.
Au pair usa, avagy fedezd fel magadnak Amerikát!

Ha szeretnél eljutni Amerikába nyelvet tanulni, egyetemi tanulmányokat folytatni és közben dolgozni, tapasztalatot szerezni, ennek keresed a legjobb módját, szeretnél biztosra menni, nem akarsz csalódni, akkor neked is nálunk a helyed, hiszen programunk által erre most lehetőséged nyílik, végre világot látszhatsz, felfedezheted Amerikát!

Az au pair usa program által Amerikában utazni remek lehetőég, nem is véletlen, hogy évente közel 5 ezer lány jut ki az USA-ba a világ minden részéről ezen nagyszerű rendszer által. A program lényege, hogy a jelentkező lány ott, egy általa kiválasztott fogadó családdal élve, azok csemetéit gardírozza, és közben lehetősége adódik arra is, hogy egyetemi kurzusra járjon. A kiutazáshoz mindössze J-1 cserediákvízum igényelendő, ugyanis a repülőjegyet a szervezet biztosítja.

Az au pair usa program az AIFS szervezet része. Jó hírére gondosan ügyel, melyet rendkívül biztonságosan kiépített rendszerének köszönhet. A Crew Agency már 15 éve a program hivatalos magyarországi képviselője, így ha szeretnéd magad próbára tenni, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jársz. Amennyiben tehát utazni szeretnél, világot látni, nyelvet tanulni, valami újat és mást megtapasztalni, akkor a program neked való. Au pairként tulajdonképpen egy amerikai család része lehetsz, avagy sokkal inkább megismerhetsz egy új kultúrát, mint egyszerű turistaként.

Az au pair usa által igazi önállóságra, jobb önismeretre tehetsz szert, sőt kiválóan megtanulhatsz angolul! Ez viszont még nem minden, hiszen a program része, hogy az egy év alatt iskolába is jársz, melynek a költségét természetesen a családok fedezik. Jelentkezz, ha már elmúltál 18, de még nem vagy 27, ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni és van legalább 200 óra gyermekfelügyeleti tapasztalatod, ha lelkes vagy és vágysz egy kis kalandra!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs