2019. március 05.
Aszalt gyümölcs ízkavalkád

Ahogy a gyerekek elérik az iskoláskort, a szülők nagy dilemmával kerülnek szembe. A kis lurkóknak ugyanis uzsonnát kell csomagolni. Ez bizonyára könnyű feladatnak hangozhat elsőre, azonban a gyerekek a szájuk húzhatják az állandó parizeres zsemlére. Ráadásul nem csak a változatosság fontos, a gyerekeket időben meg kell tanítani az egészséges életmód alapjaira.

[wp_ad_camp_1]

Aszalt gyümölcs, természetes 100%-ban bio alapanyagokból, ami ráadásul még finom is és nincs tele adalékanyagokkal. Vajon létezik ilyen? Jó hírünk van, ez a különleges gyümölcscsoda nem csak, hogy létezik, de számos nagyszerű ízben is kapható. A csinta egy illatos, alacsony hőfokon, kíméletes eljárással készült gyümölcs finomság, mely gyorsan a család kedvence lesz. A gyerekeket a legkönnyebben a példamutatás útján lehet tanítani. Így hát az a szülő, aki hamburgerrel a kezében akarja gyermekét a gyümölcsevésre rávenni, nagyot téved. A csinta nem csak finom, de ahogy már fentebb említettük, 100%-ban hazai bio gyümölcsből készül, ráadásul hozzáadott cukrot nem tartalmaz és gluténmentes. Így a csinta bármelyik diétában megállja a helyét.

A csinta segítségével könnyen megoldja a korábbi uzsonna ötletek probléma körét. Nem kell többé azon gondolkodnia, mégis mit csomagoljon a csöppségeknek, hisz a csinta kiváló uzsonnának való. Természetesen, ha mindig ugyanazt eszi a gyerek, hamar megunja. A csinta azonban kilenc különböző ízben kényezteti az ízlelőbimbókat, így a hét minden napján más és más ízvilágot kóstolhat a gyerek. A csinta ízpalettája tartalmaz fűszeres, valamint édes ízeket, így mindenki megtalálhatja a leginkább neki tetsző ízt. Ha korábban még nem próbálta, akkor épp itt az ideje, erre pedig a legmegfelelőbb a mind a kilenc ízt tartalmazó csinta minta.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs