2018. június 05.
Alkalmi ruhák a fashion plus női ruha webáruházban

Idei évben ünnepeljük 3. születésnapunkat ennek örömére újabb és újabb akciók és a legújabb 2018 as divatnak megfelelően alkalmi ruhák is várnak rátok.  Számunkra az elmúlt években is az volt a legfontosabb, hogy megfelelő minőségű és értékű alkalmi ruhákkal tudjunk szolgálni vásárlóink számára.

Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több ezer elégedett vásárlóval tudunk büszkélkedni. Fashion Plus női ruha webáruházban találhatóak kötött alkalmi ruhák, nyári alkalmi ruha, karácsonyi alkalmi ruha, ballagási alkalmi ruha és még számtalanul sokféle kategóriában találhattok nálunk gyönyörű szép alkalmi darabokat. Fontos megemlíteni, hogy nálunk rengeteg méret és szín közül választhattok.

Alkalmi ruha olyan eseményekre van, mint például egy esküvő, ballagás, szalagavató és egyéb különleges alkalmak. Webáruházunknál leadott rendelések esetén a kiszállítást 5 munkanapon belül tudjuk garantálni. Rugalmasak vagyunk és a lehető leggyorsabb kiszolgálást nyújtjuk ebben a témában. A weboldalon leadott rendelések esetén utánvétes és banki előreutalásos fizetési lehetőséggel tudunk szolgálni. Az alkalmi ruha átvétele után, ha esetleg kicsi a méret, vagy nem tetszik a szabása a ruhának abban az esetben 14 naptári napon belül visszavesszük és visszafizetjük a ruha teljes árát. Webáruház kategóriáink között található olyan menüpont is, ahol akár -60% -80% ruhaakciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Ezek a ruhák nem hibásak, nem viseletesek, teljesen original kivitelben vannak.

A női ruha webáruházunk folyamatos innovációs fejlesztéseket hajt végre, hogy a lehető legkönnyebben tudják a vásárlóink a felületet használni és interaktív mérettáblázattal tudjuk segíteni a megfelelő méretek kiválasztását. Gyere el te is alkalmi ruha webáruházunkba és találd meg a neked megfelelő egyedi különleges alkalmi ruhákat.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs