2017. május 09.
Alacsony gépelés árak

Manapság a gyors gépelés is elvárás, hiszen időnk legnagyobb részét a számítógép előtt töltjük. Vannak viszont olyan gépírók akik percenként több ezer billentyűt tudnak leütni, ezért ha önnek nincs ideje fontos dokumentumokat begépelni, akkor mindenképpen hozzánk forduljon, hiszen embereink villámgyorsan elkészítik dokumentumát. Bővebb leírást rólunk a gépelés.hu weboldalon olvashat.

Alacsony gépelés árak elérhetőek a gépelés.hu weboldalon, ezért ha önnek is van olyan dokumentuma, ami sürgősen be kéne gépelni, akkor vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és mi segítünk önnek. Gépíróink  magyar, illetve angol, német és latin gépelést is biztosítani tudnak, de természetesen az árak különböznek. Ami a magyar szövegeket illeti, a nyomtatott szövegek 0,18 ft-ba kerülnek leütésenként, a kéziratok viszont 0,26 ft-ba kerülnek. A rögzített hanganyag és a diktálás utáni gépelés ugyanazon az áron elérhető, vagyis 0,22 ft leütésenként. Ha megtekintené az angol, német és latin gépelés árait, akkor látogassa fel weboldalunkat.

Amennyiben bővebben szeretne olvasni a gépelés árakról, szolgáltatásainkról, vagy ha megtekintené referenciáinkat mindenképpen keresse fel weboldalunkat a gépelés.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat rólunk és árainkról. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a gépelésről, a gépírásról, vagy esetleg igénybe venné szolgáltatásainkat mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot a szbgepeles@gmail.com vagy tárcsázhatja akár a +36 30 470 0911 telefonszámot is és mi visszajelzünk minden kedves érdeklődőnek. Forduljon hozzánk akkor is hosszú távon szeretne dokumentumokat gépeltetni, hiszen csapatunk ezt is meg tudja oldani. Embereink gyorsan végzik a munkájukat percenkénti több ezer billentyű leütéssel ezért érdemes hozzánk fordulni.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs