2014. július 08.
Ajtónyitás szakszerű segítséggel

Bárkivel megeshet, hogy véletlenül kizárja magát a lakásból vagy elhagyja a kulcsát. De előfordulhat, hogy a régi zár a legrosszabbkor adja meg magát vagy beletörik a kulcs és ilyenkor bizony elkel a segítség. Ahelyett, hogy erőből próbálnánk megoldani a problémát, érdemes az ajtónyitás terén tapasztalattal rendelkező szakemberekhez fordulni.

 

Az ajtónyitás a legtöbb esetben szakszerűséget és megfelelő szerszámokat igénylő feladat. Amikor kívül rekedünk, minden perc számít, hiszen nem álldogálhatunk órákig az utcán tanácstalanul. Kérhetjük a szomszédok segítségét vagy várhatjuk a csodát, hogy az ajtó egyszer csak magától kitáruljon, de célszerűbb, ha kéznél van olyan megbízható szakemberek telefonszáma, akik éjjel-nappal rendelkezésre állnak, ha az ajtónyitás sehogy sem akar sikerülni. A professzionális módszerekkel az ajtó nem csak gyorsabban nyitható, de nem elhanyagolható szempont az sem, hogy mennyi kár keletkezik szerelés közben.

A szakemberek az ajtónyitás során célszerszámokat használnak, azaz nem rongálják feleslegesen sem az ajtót, sem annak környékét. A legtöbb esetben legfeljebb zárcserére van szükség, amit a szerelők a helyszínen gyorsszervíz keretében elvégeznek. Ezzel szemben a saját kezűleg kifeszegetett ajtókat utólag javítani kell, ez pedig nem olcsó mulatság. Nem beszélve arról, ha az ajtó annyira megrongálódik, hogy használhatatlan lesz és javítás helyett már csak a csere jöhet szóba. Az ajtónyitás terén jártas szakemberek azonban tudják, hogyan kell károkozás nélkül kinyitni az ajtókat, hívni őket pedig bármikor lehet, hiszen éjjel és nappal, hétvégén és ünnepnapokon is elérhetők. Villámgyorsan oldják meg a betörött kulcs, a beragadt zár problémáját, 30, legfeljebb 60 percen belül a helyszínre érkeznek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs