2014. március 23.
A WC-pumpa szerepe a hatékony duguláselhárításban

Számos sikeres duguláselhárító módszer létezik, ami segíteni tud, de mégis az egyik legegyszerűbb és leggyakrabban hatásos duguláselhárító segédeszköz a WC-pumpa, avagy annak helyes használata. Általában minden háztartásban meg is található egy ilyen pumpa.

[wp_ad_camp_1]

A WC-pumpa lefolyóra való helyezése nem olyan egyszerű, ha azt akarjuk, hogy a duguláselhárítás XIV. kerület területén sikeres legyen, akkor ügyelni kell a pumpa helyes használatára is. Jó, ha tudja, hogy mielőtt a pumpát lefolyóra helyezné rá kell önteni egy pohár meleg vizet, illetve egy kevés mosogatószert is kell tenni a lefolyóba. Amennyiben van túlfolyót, akkor azt dugaszolja el egy nedves ronggyal.

Hogy a duguláselhárítás XIV. kerületben meghozza a várt eredményt teljesen fedje le a WC-pumpával a lefolyót és folyasson rá annyi vizet, hogy az teljesen lefedje a gumiharangot. Ezek után már csak annyit kell tennie, hogy hirtelen mozdulattal fel-, majd lehúzza azt többször is, egymás után.

Ha nem tudja ily módon megoldani a dugulást, vagy nem is tudja, akkor a duguláselhárítás XIV. kerületi csapata készséggel áll rendelkezésére, Önnek csak annyit kell tennie, hogy telefonál és már indulunk is, hogy hatékony és tartós segítséget kínáljunk.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs