2015. január 18.
A világításban a Ledleet a legjobb választás

Ha te is már hosszabb ideje gondolkodsz azon, hogy környezetbarát és energiatakarékos izzókat újítasz be lakásod helyiségeinek éjszakai megvilágításához, akkor most igazán megéri elkezdeni a hagyományos izzóidnak a lecserélését.

A Ledleet jóvoltából ugyanis most nagyon kedvezményes áron vásárolhatod meg az energiatakarékos izzókat. Nálunk megtalálhatod azokat a termékeket, melyek a legjobb ár-érték arányuknak köszönhetően a lakossági felhasználás számára a legideálisabbak. A lakásokban található hagyományos izzók bármelyikét ki tudod váltani, illetve le tudod cserélni egy korszerűbb, energiatakarékos változatra. A különbség pedig a megvilágításban nem fog változást okozni.

Ez azt jelenti, hogyha egy 40 Wattos izzót lecserélsz majd egy ugyanilyen teljesítményű energiatakarékos led izzóra, akkor a megvilágításban nem fogsz majd romlást tapasztalni, azaz nem fog megváltozni a fényereje és színhőmérséklete. A villanyszámládon és a pénztárcádban annál inkább tapasztalhatsz majd pozitív változásokat. Hogyan lehetséges ez? Ahogyan nevük is mondja, energiatakarékosabbá teszik az áramfogyasztást. Másrészt ezek az izzók sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint hagyományos társuk. Miért lehet még előnyös? Hosszabb élettartamukból kifolyólag nem kell olyan gyakran lecserélni őket, hiszen több száz órával is tovább bírják, mint a hagyományos izzók.

Ideje korszerűsíteni a világítást is otthonunkban, így spórolhatunk is. A Ledleetnek köszönhetően ez most valóban alacsony árakon tehetjük meg. Te miért ne most cserélnéd le az otthonodban található hagyományos izzókat, ha kedvezőbben vásárolhatod meg az energiatakarékos testvérüket? Ha mesterséges világításról van szó, a Ledleet mindig a legjobb választás!


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs