2017. július 28.
A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása

Az esküvői helyszín kiválasztása gondot okozhat a házasulandó párnak, mivel ezen a téren hatalmas a kínálat, valamint az elvárások is nagyok. A helyszín kiválasztásakor érdemes néhány fontos dolgot figyelembe venni, mert így garantált, hogy a megfelelő helyet találja meg az ifjú pár.

Az esküvői dátumot ajánlott minél hamarabb kitűzni, hiszen így sokkal egyszerűbb és könnyebb a megfelelő helyszínt lefoglalni. A legjobb megoldás, ha több dátumot szögez le az ifjú pár, mert így garantált, hogy megkaphatják azt a helyszínt, amelyet mindketten megálmodtak. Természetesen azt is figyelembe kell venni, hogy hány személy lesz hivatalos az esküvőre, valamint, hogy a hány gyerek lesz a vendégek között. Ha sok kisgyerekes családot hívnak meg az esküvőre, akkor jó olyan helyszínt lefoglalni, ahol játékszoba, esetleg pelenkázó helyiség van kialakítva. Talán nem tűnik fontosnak, de mégis kellemetlen, ha az esküvőn ismeretlen, idegen emberekkel találkozik. Ajánlott a helyszín lefoglalásakor érdeklődni, hogy a lesz-e azon a helyen azon a dátumon más rendezvény.

Fontos, hogy az esküvői helyszín lefoglalásakor azt is tisztázzuk az étterem vezetőjével, hogy mikor lehet menni az üléskártyákat, lufikat kihelyezni. Az esküvő előtti napokban a konfliktus elkerülése érdekébe érdemes az étterem vezetőjével megbeszélni, hogy hány óráig maradhatnak a vendégek. Az esküvői helyszín kiválasztásakor mindenképp érdeklődje meg, hogy a terem bérlésének az ára mit tartalmaz, mivel vannak olyan éttermek, ahol az asztaloknak, székeknek külön bérlési díja van. Ha a fentebb említett szempontokat figyelembe veszi a házasulandó pár, akkor garantált, hogy a kiválasztott étterem hozzájárul ahhoz, hogy az esküvő tökéletes legyen.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs