2018. július 07.
A terhességi kalkulátor fontossága

A terhességi kalkulátor profi és pontos számításokat tud végezni, és ha tudja a ciklus időtartamát és a kezdetét, akkor ebből szinte mindent meg lehet állapítani. A menstruációs ciklus a vérzés első napjától kezdődik, és a másik ciklus kezdetéig tart, ami általában 28 nap, de van akinél 27 és van akinél 29. Bővebben erről a foglaljorvost.hu weboldalon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi kalkulátor teljesen díjmentesen elérhető a foglaljorvost.hu weboldalon, és a kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja a teherbeesés idejét, valamint a szülés várható idejét is, tehát ha ön sem teljesen biztos benne, hogy hányadik hétben van, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen terhességi kalkulátorunk gyors és pontos munkát végez. A terhesség általában 40 hét, azaz 280 nap, ha pedig ismeri a fogantatás pontos dátumát, akkor 38 hétben adjuk meg a terhesség időtartamát. Ha ismert a fogantatás pillanata, akkor már könnyű kiszámítani azt is, hogy mikorra várható a terhesség. A menzesz első apját követő két hétben következik be a peteérés, ami minden ciklus esetén nagyon fontos.

Terhességi kalkulátorunknak meg kell adnia az utolsó menstruáció napját, valamint a ciklus hosszát, és a kalkulátor azonnal kiszámítja majd, hogy ön éppen hányadik hétben van. Ha bármi kérdés merülne fel a terhességi kalkulátorral kapcsolatban, vagy egy orvosnál szeretne időpontot foglalni, nem árthat felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 1 700 1494 telefonszámot, és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Amennyiben bővebb leírást és további információkat is szeretne olvasni a terhességi kalkulátorról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t, hiszen itt lehetősége van arra is, hogy időpontot foglaljon különböző orvosoknál.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs