2020. augusztus 23.
A teljes leírás a Google-előzmények törléséhez

Böngészési adatai sokat elárulnak önről, de a Google keresési tevékenysége még többet mondhat. Az összes URL-t és kulcsszót, amelyet valaha beírt a Google keresési oldalára, a Google szerverei tárolják.

Tehát a böngészési előzmények törlése a böngészőből nem érinti a Google keresési előzményeit. Olvassa el, hogy megtudja, hogyan nyerheti vissza az adatvédelmet és törölheti a keresési előzményeket a Google-ön. A Google nemcsak a keresési előzményeket követi, hanem minden lépést minden használt Google platformon. A Google minden önre vonatkozó információt felhasznál egy felhasználói profil létrehozásához, amelyet aztán pontosan megcélzott hirdetések megjelenítésére használnak fel. Lépjen a Saját tevékenység oldalra, és jelentkezzen be. Itt megtekintheti Google keresési előzményeit és egyéb korábbi tevékenységeit más Google platformokon, amelyeket esetleg használt.

Kattintson a Tevékenység törlése elemre, amelyet a bal oldali menüsávon talál. Google-tevékenységének törléséhez válassza ki a törölni kívánt platformok időtartamát és tevékenységét. Ha az összest törölni szeretné, válassza a Mindig és az Összes termék lehetőséget. Ezután nyomja meg a Törlés gombot. Gratulálunk, egy lépéssel közelebb került a magánéletének visszaszerzéséhez! Ha úgy gondolja, hogy elfelejtette rendszeresen törölni a keresési előzményeket, frissítheti az adatvédelmi beállításokat, és megkérheti a Google-t, hogy tegye meg ezt az Ön számára. Tegye ezt az alábbi lépések végrehajtásával: lépjen a Saját tevékenység oldalra, majd kattintson az Ugrás az internetes és alkalmazástevékenységre elemre. Itt láthatja, hogy a nyomkövetés be van-e kapcsolva. Koppintson az időtartam kiválasztása elemre, hogy megadja a Google számára, mennyi ideig engedélyezi a vállalat számára az adatok megőrzését.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs