2017. november 09.
A Porzelack műanyagápoló a legjobb

Minden autóbelsőnek szüksége van ápolásra, amikkel megőrizhetjük épségét és csillogóvá varázsolhatjuk. Ezeknek az anyagoknak, nem mindegy, hogy milyen minőségű tisztítószert használunk, csakis egy megbízható márka mellett szabad döntenünk.

A Porzelack műanyagápoló a legjobb választásnak számít, ha valódi védelmet szeretne biztosítani az autója belsejében található műanyag felületeknek. Ezzel a kivételes és frissen kifejlesztett termékkel hatékonyan tisztíthat, és kiváló fényességet adhat. Mikroemulziós hatású, melyet úgy alakítottak ki, hogy maximális tisztítóerővel bírjon, és ez mellett teljes mértékben kímélje az autók belső terét. Minden típusú műanyagon kiválóan alkalmazható. Használatával frissességet adhatunk a színeknek. Nemcsak az új és sértetlen felületekre ajánljuk, de olyan területekre is, mint az elöregedett és kiszáradt bőrülések, hisz ezeket is kiválóan kezeli. A Porczelack termékekhez hasonlóan, ez a műanyagápoló is antisztatikus hatással bír, mellyel képes korlátozni az új szennyeződések kialakulását a felületeken. Használata mindenki számára egyszerű. A megtisztított felületre vigyük fel, egy mikroszálas kendő segítségével. Ajánljuk, hogy a gumiköpenyekre permetezze rá, majd használat után, hagyja a felületen tökéletesen megszáradni. Állaga sűrű, így fokozatosan szívódik fel. Száraz és vizes felületekre is használhatjuk.

Kínálatunkban még egyéb Porzelack készítményeket is talál, mind a felni tisztító, autó üvegtisztító, sampon, rágógumi és matrica eltávolító, univerzális belső tisztító, szagsemlegesítő, gumiápoló. A Porzelack német cég, már 1958 óta gyárt professzionális autóápoló és HoReCa tisztítószereket. Termékeiket a saját laboratóriumukban tervezik és folyamatosan fejlesztik. Ez a termékcsalád a magas minőségével és hatékonyságával vált népszerűvé az autóápolás terén, minden igényt képes kielégíteni. Keresse fel webáruházunkat a porzelackhungary.hu-t, ahol a nap 24 órájában rendelhet autóápoló szereket, melyeket kedvező áron, 2 munkanapon belül, házhoz szállítunk Önnek.


Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs